سلام بچه ها خیلی عصبیم بهم بگید حق دارم یا ن برام یه هفتس مهمون اومده دختره اینقد پروعه میگه من و شوهرم اتاق جدا میخایم(عقدن و هنوز عروسی نکردن) فامیلمون نیستن و از دوستانن هستین بگم بقیشو
واقعا از شوهر شما هم خجالت نمیکشن؟شر نکن ولی اگه هنوز هستند امشب قبل از خواب بدون هیچ ترس و خجالت و توضیحی و اجازه ایاز اونها رخت خواب براشون ببر تو هال و برید تو اتاقتون بخوابید.بگو شبا تو هال خوابم نمیبره یهفتس نخوابیدم دیگه نمیکشم باید حتما توی اتاقم بخوابم.گاو که ملاحظه نمیخواد.اگه چیزی هم گفت و پرسید فقط یبار همینو بگو و بیشتر هم توضیح نده.با لحن قاطعانه بگو نه جوری که انگار منتظر تایید و نظر اون هم هستی که اون اجازه جواب نداشته باشه کلا.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب تازه عروس داماد فرق میکنه .بعد بعضی وقت مرد هانمیتونن خودشون کنترل کنن بعد هم شاید زن وشوهرهایی ا ...
داری از خونه ینفر دیگه صحبت میکنی.هر کس برای خونش قوانین خودشو داره.مهمون قوانین و خواسته هاشو باید بزاره برای خونه خودش یا هتل که اختیار اتاقشو داره. خونه کس دیگه تصمیم گیری با میزبان هست و کسی هم اجازه تحمیل نداره مگر کسی دلی قبول کنه برخلاف خواستش عمل کنه.مردی که حساسه و نمیتونه تحمل کنه چشمش کور خونه خودش میخوابه یا هزینه میکنه برای خواستش.دیگران نباید برای خواسته کسی هزینه کنند یا حداقل در حد یکی دو شب نه یک هفته.
برای بار هزارم میگم میگم اگه جای اسی بدونم روز سوم بیرونشون میکردم ولی جداشون نمیکردم جاشون تو هال م ...
شما بله گفتید که این کارو میکردید ولی الان خونه ینفر دیگه مهمونن که اون دوست نداره پیش هم بخوابن تو خونش و با هم حموم کنن.درست یا غلطش هم مهم نیست.نظر صاحبخونه مهمه که اینه.
شما بله گفتید که این کارو میکردید ولی الان خونه ینفر دیگه مهمونن که اون دوست نداره پیش هم بخوابن تو ...
بله خونش هست اختیارخودش داره من حرفم چیز دیگه میگم چرا ما زن هستیم چرا اینجوری هستیم چرا حسادت داریم چرا .کلی گفتم .آخه حسادت تااین حد که دوست نداشته باشیم زن وشوهر کنار هم باشن یعنی جدا کردن که بدترین گناه هست ازنظر دینمون ازنظر پیامبرمون