2777
2789
عنوان

مهمون برام اومده پرو میگ جامو با شوهرم تو یه ا ت ا ق بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 325512 بازدید | 912 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی فازتون چیه که میگین جای زن و شوهر پیش همه ،خوب برن هتل به این بنده خدا چه ربطی داره ، تاوان عشق و حال مفت بقیه رو باید بده ؟ برن هتل پول اتاق و غذاشونو با عزت نفس بدن کسی هم از هم حداشون نمیکنه ،الانم دارم سعی میکنم از کلمات مودبانه استفاده کنم ،والا صد فوش پشت اینایی که گفتم بود که حلالتون

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

من جای شما باشم یک هفته تحمل میکنم میدونم سخته و دیوانه کنندست ولی خودمو برای چندروز خراب نمیکردم تحمل میکردم

بعدم من ک کلا داخل مهمونیا روسری نمیپوشم ولی پتو روته دیگه کسی ک شمارونمیبینه

I’m happy 😆 
والا امشب شب اول بزار ببینم هممونو میندازه تو حال یا ن

اسی این مهمونای عتیقه باور کن بخوای بری خونشون ببین چقدر بهونه میارن تو خونه شون رات نمیدن ببین کی اینو بهت گفتم اینا دارن از سادگی و مهمون نواری تو و شوهرت سو استفاده میکنن خالا اگر از اقوام درجه یک بودن بازم به چیزی بابا فردا بلند شدی از خواب خیلی بی محلش کن اگر رفتن جمعه هم نمیتونی حرف دلت رو بهش بگی تو پیامک براش بفرست که اصلا شعور نداری از این به بعد برو هتل با شوهرت مگه خونه ی من کاروانسرا هست با این گرونی اومدی تازه اتاق جدا  هم میخوای برای معاشقه اونوقت من و شوهرم باید تو خونه ی خودمون معذب باشیم که تو عشق بازی کنی باشه شوهرته حلاله اما من که نباید اذیت شم تو خونه ی خودم به خاطر شما الدنگ ها من جای تو بودم بیشتر از یک روز اینجور مهمونی رو قبول نمیکنم 

من خودم تازه عروس بودم ‌اگشا رفتم خونه ی خواهرم شهر دیگه بود شب اونجا موندیم خواهرم جای منو تو اتاق بچه ها انداخت و مردها تو حال خوابیدن ((چون اخلاق شوهرش رو‌میدونست خوشش نمیاد ))کلا من و شوهرم که خودمون خونه داشتیم یه شب هم کنار هم نمیخوابیدیم طوری نمیشد این مهمونت واقعا بیشعوره به نظرم کلا کات کن باهاش و رو خودت کار کن که اینقدر به خودت سختی ندی مثلا بری قرض کنی مهمون بیاد بخوره و تازه تو‌خونه ی خودت روسری بزاری و اذیت باشی که چی دوتا آدم بی شخصیت میخوان عشق و حال کنن برن یه جای دیگه مگه خونه ی تو مکانه 😂

حسادت به چی؟سگو خر هم باهم رابطه دارن ینی رابطه حسودی داره؟خدا عقلت بده

بله حسادت وجود داره .دیدم حتی مادر به دختر حسادت میکنه .این خانم ها منظورش بدفهموند باید میگفت چرا مهمونم نمیره چرا پلاس هست نه اینکه صدای بوسشون میاد او توبغل شوهرش من باید روسری سرکنم چند بارهم تایید کنه عقد هستن 

عزیزم ی سوال مهرطلبی ک سرویس اضافه بهشون میدی؟مهمونا ک هیچی کلا حقو ب تو میدم ولی ی فکری ب حال این ع ...

خیلی خلاصه اما کامل حق مطلب رو ادا کردی اما اسی و امثال اسی اینجوری بار اومدن متاسفانه تعارف و رودربایستی دارن نمیتونن حرف دلشون رو بزنن و باعث میشن خودشون ضربه بخورن و اعصاب و روح و روانشون داغون شه اما توانایی اینکه حرفشون رو بزنن ندارن دیت خودشون نیست با این اخلاق بزگ و تربیت شدن خودمم یه آدم خجالتی هستم که خیلی وقت ها نمیتونم واکنش درست داشته باشم در مقابل حرف نادرست اطرافیان یا رفتارهای رو مخی شون  و اینجوری همش خودخوری میکنم و امثال من و اسی خودمون رو داغون می‌کنیم چون همه چی رو میریزیم درون خودمون و توان نداریم درکل  بی عرضه ایم 🤦‍♀️

واقعا اونایی که میگن خوب حق داره رو درک نمیکنم😐طرف تو خونشون یه اتاق بیشتر نداره طبیعتا اینطوریه که ...

آخه اتاق شخصی خودشونه

من مهمون میاد خونم در اتاقمو قفل میکنم

یعنی چی 

دوتا پلشت بیفتن تختت و...

اسی خیالت راحت اینا عروسی بگیرن خودشون باهات قطع رابطه میکنن که مبادا خونشون برین ،اینجور آدما چون فکر میکنن خیلی زرنگن ،هیچوقت خودشونو تو موقعیت تو قرار نمیدن یا حتی اگه شما برین خونشون میبینی چطور ازت پذیرایی میکنه یه کاری میکنه دومین روز خودت فرار کنی

به نظرتون زشت نیست صدای بوس زن و شوهر بشنوی و حموم دو نفرشونو ببینی

بله زشته خوب نیست ولی خب تازه عقد کرده هستن دیگه  ولی این خانم روی این قضیه فقط تاکید داره .اونم خیلی پررو هست که یک هفته مونده نهایت یک شب یادوشب میموندن 

2810