اسی این مهمونای عتیقه باور کن بخوای بری خونشون ببین چقدر بهونه میارن تو خونه شون رات نمیدن ببین کی اینو بهت گفتم اینا دارن از سادگی و مهمون نواری تو و شوهرت سو استفاده میکنن خالا اگر از اقوام درجه یک بودن بازم به چیزی بابا فردا بلند شدی از خواب خیلی بی محلش کن اگر رفتن جمعه هم نمیتونی حرف دلت رو بهش بگی تو پیامک براش بفرست که اصلا شعور نداری از این به بعد برو هتل با شوهرت مگه خونه ی من کاروانسرا هست با این گرونی اومدی تازه اتاق جدا هم میخوای برای معاشقه اونوقت من و شوهرم باید تو خونه ی خودمون معذب باشیم که تو عشق بازی کنی باشه شوهرته حلاله اما من که نباید اذیت شم تو خونه ی خودم به خاطر شما الدنگ ها من جای تو بودم بیشتر از یک روز اینجور مهمونی رو قبول نمیکنم
من خودم تازه عروس بودم اگشا رفتم خونه ی خواهرم شهر دیگه بود شب اونجا موندیم خواهرم جای منو تو اتاق بچه ها انداخت و مردها تو حال خوابیدن ((چون اخلاق شوهرش رومیدونست خوشش نمیاد ))کلا من و شوهرم که خودمون خونه داشتیم یه شب هم کنار هم نمیخوابیدیم طوری نمیشد این مهمونت واقعا بیشعوره به نظرم کلا کات کن باهاش و رو خودت کار کن که اینقدر به خودت سختی ندی مثلا بری قرض کنی مهمون بیاد بخوره و تازه توخونه ی خودت روسری بزاری و اذیت باشی که چی دوتا آدم بی شخصیت میخوان عشق و حال کنن برن یه جای دیگه مگه خونه ی تو مکانه 😂