2777
2789
عنوان

رسوا شدن مردان هوس باز

1 بازدید | 0 پست

جستجو کردم فهمیدم آزمایش سفلیس هم به آزمایش های ازدواج اضافه شده،

خیلی خوشحال شدم،

با این آزمایش پسرایی که قبل ازدواج هر غلطی خواستن کردن حتی رابطه داشتن با دخترا ، رسوا میشن حداقل برخی شون رسوا میشن.

تو نی نی سایت گفته بودن پسرایی که رابطه با افراد مختلف داشتن ممکنه این بیماری رو بگیرن و باعث کوری و فلجی میشه.

یکی هم تاپیک زده بود که من قبل ازدواج رابطه نداشتم شوهرم داشته ولی صحبت کردیم گذشته اش مهم نباشه ولی الان شوهرم از شدت درد و زخم فهمیده سفلیس داشته حالا انداخته تقصیر من!!!!!!!

فقط موندم این مردا که قبل ازدواج به دخترای مختلف آسیب میزنن چطور میتونن مخ یک دختر پاک دامن رو بزنن که زن شون بشه!

چطور میگید گذشته یک مرد دختر باز و هوس باز و زنا کار، مهم نیست وقتی بعد ازدواج و رابطه با شما همه بیماری های انتقالی ایدز و سفلیس و ... به شما منتقل میشه که ممکنه کشنده یا کور کننده یا فلج کننده باشن؟

گذشته کثافت کاری های اون باعث مرگ یا کوری شما می‌تونه بشه، پس چطور میگید مهم نیست ؟!!!

اگر در طول زندگی پاک دامن بودید برای ازدواج اول حسابی راجع به طرف مقابل تحقیق کنید بعدش هم آزمایش کامل بخواین بده

بهش بگید سلامتی ام برام مهمه

بعد حاضر بشید باهاش ازدواج کنید و رابطه داشته باشید.

دخترا و خانم ها برای خودتون ارزش قائل بشید و اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید.

ندارید اینقدر راحت مردا حتی با سلامتی تون با پررویی بازی کنن

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و لبنان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی عالم نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود