2777
2789
عنوان

مهمون برام اومده پرو میگ جامو با شوهرم تو یه ا ت ا ق بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 325512 بازدید | 912 پست
بله زشته خوب نیست ولی خب تازه عقد کرده هستن دیگه ولی این خانم روی این قضیه فقط تاکید داره .اونم خیل ...

تازه عقد کرده باشن قرار نیست که همه از جزئیات رابطشون مطلع بشنطرف دوست شوهرشه ،خانوادش نیست که 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تازه عقد کرده باشن قرار نیست که همه از جزئیات رابطشون مطلع بشنطرف دوست شوهرشه ،خانوادش نیست که

دیدید گفتم حرف سر یک هفته مزاحم شدن نیست فقط سر رابطه هست واقعا مازن ها چرا اینجوری هستیم .خب اونا جوون هستن تازه عقد کردن شاید خود شوهره نمیتونه خودشو کنترل کنه ولی اون مهمون هم کار خوبی نمیکنه که یک هفته مونده رابطه برقرار میکنه نباید طوری باشه که علنی باشه اگه باهم رفتن دوتایی حموم واقعا بی فرهنگی هست 

کدوم شهرین اینقد جذابه طرف یک هفته مونده نمیره🤣

منو ببری هتل پنج ستاره یک هفته بمومم میخونم دغ کنم دلم خونمو میخواد برگردم خونم

چجوری اینادخونه کسی میمونن

یگبار ما رفتیم سفر خونه دوست من سه شب موندیم

اوناهم یک خواب داشتن و دادن به ما با اصرارررر یعنی کم مونده بود دعواشه

میگفتن همیشه ما اتاقمونو میدیم مهمون

ولی خب کلا همون یکبار مااونجا رفتیم و میدونستن هم دیگه نخواهیم اومو

دیدید گفتم حرف سر یک هفته مزاحم شدن نیست فقط سر رابطه هست واقعا مازن ها چرا اینجوری هستیم .خب اونا ج ...

اتفاقا خانوم توضیح دادن که کمکمش نمیکنه میگه خسته شدم کم اوردم ،من تو خونه خودم تو رختخواب خودم اگه بخوام رابطه داشته باشم با همسرم یه ملافه میکشم رو تشک و بالش و یه پتوی سبک استفاده میکنم و با اینکه مراعات میکنم ولی همه ی اونارو میشورم دوباره ،عذر میخوام حتی دستگیره سرویسو هم تمییز میکنم ،اصلا وسواسی نیستما اصلا ولی رو چیزا حساسم 

اتفاقا خانوم توضیح دادن که کمکمش نمیکنه میگه خسته شدم کم اوردم ،من تو خونه خودم تو رختخواب خودم اگه ...

ولی عنوانش اون بود .من به شماجسارت نمیکنم خدایی نکرده ولی واقعا بعضی خانم هاحسود هستن تعریف ازخود نباشه منوخواهرم قدبلند هستیم قدامون ۱۷۵ اینقدا هست ومن متاهلم بچه ام بزرگه حجاب پوشش خوبی داریم سرمون پایین باور میکنی مثلا توپاساژ بازار میریم یا جای شلوغ زن هایی که اصلا مارو نمیشناسن چپ چپ نگاهمون میکنن از حسادت یک دوستم تومجردی ها رک بهم گفت شما قدبلند هستید مرد هاتور میکنید مانمیتونیم 

میگ اومدین عروسیم ۳ تومن بزارین تو پاکت ما رسممونه

اسی نرو عروسیش بچه پررو یا اگر رفتی ۳۰۰ تومن بیشتر نده یه جوری بسوزونش کاری کن کات کنین آخه چقدر پررو تشریف داره حتی مبلغ کادو‌شما هم اون باید تعیین کنه سعی کن کاری کنی که شوهرتم ازشون بیزار شه و ترین مراسمشون کلا به جای خط عوض کردن هربار رنگ زدن خواستن بیان خونتون بهونه بیارین که نیستیم با مهمون داریم با فلان و…

ولی عنوانش اون بود .من به شماجسارت نمیکنم خدایی نکرده ولی واقعا بعضی خانم هاحسود هستن تعریف ازخود نب ...

خب از این چیزا زیاد پیش میاد ادم حسود همه جا هست ،من میگم خونه حرمت داره ،رابطه زن و شوهری حرمت داره ،آدم حرمت خودشو و خونه مردم نباید زیر سوال ببره ،اینا از شخصیت و منش انسان نشات میگیره ،ادمای کوچه و خیابون به ما کاری ندارن بدار نگاه کنن بدار حسادت کنن اصلا مهم نیست ،خونه قضیه ش فرق میکنه ،رابطه داشته باشن چرا علنی میکنن .به نطرت زشت نیست دوست شوهرت با زنش توی خونت برن حموم دو نفره ؟ والا ما بد میدونیم 

اتفاقا خانوم توضیح دادن که کمکمش نمیکنه میگه خسته شدم کم اوردم ،من تو خونه خودم تو رختخواب خودم اگه ...

مآدری میشناسم شوهرش مرده دخترش ازدواج کرده دختردامادش بخاطر اینکه شب نترسه دلشون میسوزه اورو میارن خونه خودشون تازه ازدواج کرده دختره خب یک شب هایی رابطه هم دارن مادره نتونسته تحمل کنه رفته خونه خودش جالب‌تر اینکه بدگویی دخترش رفته به عروسش که شهر دیگه هست کرده گفته صبح بیدار میشم میبینم فلانی فلانی خبر دختر دامادش لباسشون عوض شده چندشم میشه عروسه آمده خبر داده به دختره .دختره قسم خوره موقعی که بابام بوده خیلی اهلش بوده من میرفتم طبقه بالا حتی زمستون که بخاری نداشته میخوابیدم که مادر پدرم راحت باشن حالا مادرم......

مآدری میشناسم شوهرش مرده دخترش ازدواج کرده دختردامادش بخاطر اینکه شب نترسه دلشون میسوزه اورو میارن خ ...

بله درسته ولی اینکه بگیم اسی حسادت میکنه درست نیست ،من خونم یه خوابه ست البته کوچیک نیست ،برادرام بیان خودم جاشونو تو اتاق میندازم و اینکه خدایی هم خودشون هم همسراشون آداب دان هستن ولی نمیتونم فکرشو کنم عریبه بیاد تو خونم یه هفته بمونه کمک هم نده صدای رابطشونو هم بشنوم و حموم دونفرشونو هم ببینم اخرش هم بگه ۳ تومن برای عروسیم باید بیاری رسممونه ،این حجم از پررویی و بی ادبی قابل تحمل نیست و اصلا ربطی به حسادت نداره

عزیزم چاره اش فقط قطع ارتباط

یه عمر راحت میشی

فقط کمی زر میزنن پشت سرت که اونم مهم نیست، به یه ورت بگیر

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
2810