2777
2789

یهو صداش گرفته 

اینم در مراحل سرماخوردگی هست؟

و اینکه ادرار اش هم کم شده 

ب خاطره کم‌شیر خوردنشه؟

باید چیکار کنم...

قطره شربت همه رو هم داره استفاده میکنه😔

کمکم کنید

اگه آنتی بیوتیک داره مصرف میکنه برا اون پوشکش کم خیس میشه بیشتر شیر بده بهش.صداشم نمیدونم فک کنم دوباره باید ببریش دکتر

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تب داشته باید شیر بیشتر بهش بدی آب جوشیده هم بهش بده به ازای هر ۱۰ کیلو وزن بچه میتونی یه لیوان بهش در طول روز بدی دیگه آب رو

صداش گرفته عفونت داره دارو چی داده بهش؟

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
عزیزم براش دستگاه بخوربگیرتویه اتاق بزارش ودستگاه روشن کن براش اوکی میشه نترس خوب میشه

بخور رو ببره بیمارستان هم واسه بچه میزارن خودشون اگه دستگاه نداشته باشه

تب داشته باید شیر بیشتر بهش بدی آب جوشیده هم بهش بده به ازای هر ۱۰ کیلو وزن بچه میتونی یه لیوان بهش ...

چقدر قشنگ و کامل،حرف زدید 

دعا گوتونم‌

قطره بینی .

پدی کاف 

پدی لاف فکر کنم

یکی واسه خلت یکی واسه سرماخوردگی

با قطره استامینوفن 

اگه آنتی بیوتیک داره مصرف میکنه برا اون پوشکش کم خیس میشه بیشتر شیر بده بهش.صداشم نمیدونم فک کنم دوب ...

انتی بیوتیک ببخشید یعنی کدوم دارو میشه؟

همین سرماخوردگی اینا؟

تب داشته باید شیر بیشتر بهش بدی آب جوشیده هم بهش بده به ازای هر ۱۰ کیلو وزن بچه میتونی یه لیوان بهش ...

اخه هی بردن دکتر فایده نداره که

بچه بدتر مریض میشه

من فکر میکنم طول زمان نقاهت داره

ولی چون نوزادی آدم دلش میسوزه اذیت میشه 

باید چه کارای کنم تا زود خوب شه؟

اخه هی بردن دکتر فایده نداره کهبچه بدتر مریض میشهمن فکر میکنم طول زمان نقاهت دارهولی چون نوزادی آدم ...

عزیزم چون صداش گرفته ممکنه نیاز به آزیترومایسین داشته باشه این نشونه عفونت هست و عفونت تو این سن خطرناکه اگه مزمن بشه و بمونه پس دوباره ببرش دکتر و به دکتر بگو که چه داروهایی تا الان استفاده کرده 

بله درسته طول دوره بیماری باید سپری بشه اما وقتی عفونت شدید ایجاد بشه نیاز به مداخله دارویی بیشتر هست

شیر تا اونجا که میخوره بهش بده اگه کمکی رو شروع کردی هرررر چی میخوره بهش بده

تبش رو کنترل کن و حواست به عفونت باشه

عزیزم چون صداش گرفته ممکنه نیاز به آزیترومایسین داشته باشه این نشونه عفونت هست و عفونت تو این سن خطر ...

وای خدای من 

دارم سکته میکنم

یعنی خطرناکه؟

شرایط دکتر بردن دست تنها رو ندارم 

کاش میشد یه کاری کنم خونه خوب شه