2777
2789
عنوان

مهمون برام اومده پرو میگ جامو با شوهرم تو یه ا ت ا ق بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 325512 بازدید | 912 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر من اینجور مواقع از شوهر بیچاره ام مایه میزارم

من بودم فردا به زنه می گفتم عزیرم راستش شوهرم بددله دوست نداره نامحرم بیاد خونه مون اگه میشه دیگه امروز برین چون شوهرم عصبی بشه دعوا و بحث پیش میاد هم شما ناراحت میشین هم من

نخیر متاهلم و دوتا بچه دارم ولی اینقدر عقلم میرسه ک مهمون برام بیاد و عقد باشن باید ی اتاق براشون در ...

خب تو مشکل داری.مگ بدهکاری بهشون؟ خودت میری تو حال میخوابی ک اونا برن تو اتاق!!!خیلی باحالی

باور کنید میرن تو اتاق بقران صدای بوسشونم میاد باهم دوبار رفتن حموم خونمون

قشنگ خونه رو مکان کردن🤢🤢

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
یمی هرکی عقده بره خونه مادرشوهرش موقع خواب باید بره هتل 😂😂😂😂😐😐😐😐

چ اصراری برا نفهمیدن داری گلی!

وقتی جا باشه برن بخوابن،مشکلش چیه.ولی بفهم اینجارو ک اسی یه اتاق داره ،حرفش اینه.

بعد وقتی فقط یه اتاق دارم خودم کجا بخوابم تو حال

دیگ مهمون از خودتون ک عزیز تر نیس چقد نفهمه ک خودش این درخواستو میکنه، نیاز باشه صاب خونه خودش این کارو میکنه

یه خانواده سه نفره🍭🍁👨‍👩‍👧
یمی هرکی عقده بره خونه مادرشوهرش موقع خواب باید بره هتل 😂😂😂😂😐😐😐😐

خونه مادرشوهر با خونه دوست فرق میکنه..ضمنا مهمان یک الی دوشب محسوب میشه..تو این دوره ی هفته خونه دوست موندن اوج بی فرهنگیه

خوش به حال اعصابت که ی غربیه رو ی هفته تو خونت تحمل کردی 

من مهمون غریبه کلا خونم راه نمیدم 🥴 فامیل هم فقط ی وعده واسم عزیزن با اینکه خونم بزرگه ولی ابدا دوست ندارم کسی شب خونم بخوابه حالا شما که دیگه خیلی سختته با ی اتاق 

خودت و شوهرت اتاق خواب بخوابید جای اونا رو بنداز تو هال محلشون هم ندار پاشن جمع کنن برن پروها 

2810