2777
2789
عنوان

از سر پولی برنج هندی خریده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 12339 بازدید | 271 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به جاش برنج عنبربو میگرقتی هم خاصیتش بیشتره هم ارزونه هم بو نمیده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
۶ ساعت نم بود با سویا پلو پر رب و یکم زعفران خوردیم ولی بدبود

با برنج شمالی مخلوطش کن بهتر بشه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
2805

برنج نیم دونه هاشمی بخرید خیلی خوشمزه است.

من یک سری برای آش خریدم، اضافی مونده بود کته کردم به قدری خوش طعم بود که حض کردم.

چی می‌شه حالا قد برنج کوتاه باشه؟! 

خیلی کشورهای دیگه فقیر و غنی‌شون هم برنج له و په و چسبون و قد کوتاه می‌خورند.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

قبول دارم برنج هندی برنج ایرانی نمیشه ولی دیگه اینطورم نیست بو بده،من خودم روزایی داشتم نمیتونستم برنج بخرم یک کیلو یک کیلو خورده برنج ایرانی میخریدم ولی هندی نمیگرفتم شماهم اگه میتونی اینکارو بکن

استارتر ناراحت نباش.

این قدر قسط همه دارند برنج راحت نمیشه خورد .قدیم هم همه باهم زندگی میکردند هرکی کار میکرد پول میاورد چیزی میخرید 

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
من یک مدت شوهرم بیکار بود حتی داداشم برای خونم گوشت میخرید مامانم و مادرشوهرم به ما برنج میدادن

هییییی :) 

چی بگم 

بابام خوبه ولی مامانم نمیده

ی بار گفتم بابا دو کیلو بادمجون برام میاری شوهرم نیست گفت باش

روز بعد مامانم میگ میدونی بادمجون کیلو چند؟ 

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋

عزیزم فکر کنم زعفرون دم کرده و هل دونه هاشو باز کنی سیاه های داخلش بزاری برنج دم بکشه عطر و مزش خوب شه

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
والا به خدا من جایی میخرم نیم دانه برنج هم قاطیشه ولی خب حتی ارزون تر از هندی هست

میدونم چی میگی 

درشت هم داخلش داره و خیلی عالیه 

میگم اگر ریز ریز هم باشه بازم بهتر از هندی هست 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

هییییی :) چی بگم بابام خوبه ولی مامانم نمیدهی بار گفتم بابا دو کیلو بادمجون برام میاری شوهرم نیست گف ...

وا برم دور خانوادم بگردم هر وقت بابا گوسفند بکشه یا چیزی بخره با اینکه زیادیم برای هرکدومون کنار میزاره ...چه مامانی داری....

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....  
هییییی :) چی بگم بابام خوبه ولی مامانم نمیدهی بار گفتم بابا دو کیلو بادمجون برام میاری شوهرم نیست گف ...

الازم غصه نخور خدا بزرگه آنقدر بهت بده که تو به خانواده کمک کنی 

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....  
2810