2777
2789
عنوان

از سر پولی برنج هندی خریده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 12341 بازدید | 271 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا به بو و طعمش عادت ندارین . کاش کمتر از 10 کیلو میگرفتید . حالا اگر خیلی بده یکم نیم دونه ای ...

دعا کن پول دستم بیاد همین کار میکنم

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋

من وضع بد تجربه کردم هیچ وقت یادم نمیره مادرشوهرم برای ما برنج فرستاده بود  دیدم برای جاریم فرستاده وضع اونا خوب بود بازم جاریم بخاطر اینکه به من دادن اعتراض کرده بود ... برای اونم فرستادن با اینکه خودش ۲ کیسه دیگم خریده بود...

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....  
فدای سرت.خدا سلامتی بهتون بده.اوضاع خرابه قبول دارم ولی اینطور نمی‌مونه عزیزم.انشالله اینقدر خدا بهت ...

واقعا میشه به خدا اعتماد کن 

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....  

یکی از دلایلش اینه چون نخوردی عادت نداری هر کار کنی احساس می‌کنی بو میده.ولی ایرانی بخر چند کیلو دو پیمانه هندی و یه پیمانه ایرانی بزن .مخصوصا غذاهای لوبیا پلو عدس پلو خیلی خوب میشه

من خونه بابام اانقدر سختی نکشیدم ک یه برنج حسرتم بشه

روزی یک بار زیارت عاشورا بخون .ابجیم فقیر بود خوند .ماشین خرید الان هم بابام بهش خونه داده بدون کرایه خونه .

نمازا اول وقت بخون .برو مسجد چایی خودت را اونجا بخور دعای ندبه و زیارت عاشورا هم برو.انرژی مثبت داره .

واسه اینکه  پول را مدام به تیپ و ارایش ندهم چادر سر میکنم .راحت و با اعتماد به نفس میرم بیرون .

روزانه هزار تومان شد صدقه بنداز .لازم نیست پول به دوا دکتر بدهید .خسارت ها پایین میان .

سوره واقعه بخون .

الان ثروت به خانواده بادوامه و ارامه وگرنه پول را خیلی ها دارند توش خیانته 

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

اسی بجای اون نبم دونه ایرانی  بخر سمت ما نیم دونه ۵۳ تومنه .هم قیمت برنج محسن .تازه نیم دونه اس اما ۵۰ درصدش نیمه ۵۰ درصدش کامل . خیلی خوبه منم چندین ماهه دیگه از همین میخرم 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

الان هندی و ایرانی خیلی فرق ندارن 

اینجا بهترین برنج ایرانی 120 هندی و پاکستانی 70 یا 80 تومنه

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
ماهایی که همیشه هندی میخریم😕بو نداره.چه مارکیه؟

میده خدایی از ۷ فرسخ بوش میاد اصلا نمیشه خورد

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
2810