2777
2789
عنوان

از سر پولی برنج هندی خریده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 12341 بازدید | 271 پست
درست میشه یکم صبر . تازه عروسی ؟ یعنی همین آبان رفتی سر خونه زندگیت ؟ بیشتر غذاهای نونی درست کن برنج ...

نه پارسال

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هییییی :) چی بگم بابام خوبه ولی مامانم نمیدهی بار گفتم بابا دو کیلو بادمجون برام میاری شوهرم نیست گف ...

مامان من اینجوره .

زن جماعت خسیسه .شاید خودشون هم قرض و قسط دارند .

حقوقش کمه .برو خونه شون بخور.

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
یه تومن شده که ...کجاش از نداریه

۳۵۰😐

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
برنج نیم دونه هاشمی بخرید خیلی خوشمزه است.من یک سری برای آش خریدم، اضافی مونده بود کته کردم به قدری ...

اره ما ایرانیم با این همه موقعیت  بی پول فقیر شدیم...

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....  
وا برم دور خانوادم بگردم هر وقت بابا گوسفند بکشه یا چیزی بخره با اینکه زیادیم برای هرکدومون کنار میز ...

دیشب بابام ی بسته چیپس خرید و اسم دور از چشم مامانم

نه پارسال

برا ناهار و شام موقع هایی که شوهرت نیس برو خونه پدرت برنج بخور اصلا خجالت نداره درسته ازدواج کردی ولی بچشونی حتی اگه منت گذاشتن سرت پوست کلفت باش 

بابای منم خیلی خسیسه💔 نون بگیره سرمون منت میزاره..

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
برنج نیم دونه خوشمزس .

تازه من برنج محسنم میخریدم . بهش برنج دودی میزدم موقع پخت

اما مثلا اونو یه پیمونه میریختم خیلی میشد ماهم زیاد میخوردیم . الان از این ایرانیع یه پیمونه میذارم اندازه هم میاد .پرخوری هم نمیکنیم

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
برا ناهار و شام موقع هایی که شوهرت نیس برو خونه پدرت برنج بخور اصلا خجالت نداره درسته ازدواج کردی ول ...

روم نمیشه 😞

اره ما ایرانیم با این همه موقعیت بی پول فقیر شدیم...

چه ربطی داشت؟!

اتفاقا در مرور زمان مصرف برنج در سفره ایرانیان به شدت افزایش پیدا کرده و این برای سلامت عمومی کشورمون اصلا خوب نیست.

حکایات و تاریخ معاصر کشور رو که مطالعه کنید تا همین چندین دهه قبل آبگوشت غذای پر تکرار بوده اونم نه به این شکل به شکلی خیلی ابتدایی و ساده‌تر و مصرف برنج هفتگی و ماهانه بوده اونم نه همه...

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
تازه من برنج محسنم میخریدم . بهش برنج دودی میزدم موقع پختاما مثلا اونو یه پیمونه میریختم خیلی میشد م ...

چه خوب راهنمایی کردی .محسن هم هندیه 

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
2810