دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تازه من برنج محسنم میخریدم . بهش برنج دودی میزدم موقع پخت
اما مثلا اونو یه پیمونه میریختم خیلی میشد ماهم زیاد میخوردیم . الان از این ایرانیع یه پیمونه میذارم اندازه هم میاد .پرخوری هم نمیکنیم
من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
اره ما ایرانیم با این همه موقعیت بی پول فقیر شدیم...
چه ربطی داشت؟!
اتفاقا در مرور زمان مصرف برنج در سفره ایرانیان به شدت افزایش پیدا کرده و این برای سلامت عمومی کشورمون اصلا خوب نیست.
حکایات و تاریخ معاصر کشور رو که مطالعه کنید تا همین چندین دهه قبل آبگوشت غذای پر تکرار بوده اونم نه به این شکل به شکلی خیلی ابتدایی و سادهتر و مصرف برنج هفتگی و ماهانه بوده اونم نه همه...
ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقشآفرینی در رونق این مجموعه، امیدوارم بعد از این هرگز بازدیدکننده صفحهای از این سایت نباشم.