2777
2789
عنوان

خوراکی های مورد علاقه من همین الان یهویی😂💚🧸➕عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروسی در پیش داریم یکم زیر شکم دراوردم ، ای کاش همه ادما چاق بودن. اون موقع احساس ناکافی بودن بهم دس ...

درکت میکنم خودمم این دوره رو گذروندم🥲

چند کیلویی؟

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠

عه چرا میل ندارین تازه از کارخونه اوردیم

نه

شما جای منم بخور😁😂

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠

چنتا از مورد علاقه های بنده

به به

همشونم خوشمزه😋😂

رژیمت چجوریه

در روز ۹۰۰ کالری میتونم بخورم اگه یه روز زیاده روی کردم شد ۱۱۰۰ کالری ، روز بعد ۸۰۰ کالری میشه، برنج کلا دوست ندارم با این که شمالیم ، کلا حذفش کردم ، بیشتر غذاهای پخته میخورم و کالری دار تا کالری به بدنم بیاد چربیام تغذیه شن برن ، شبام همیشه شام سبک در حد سالاد ، میشه حتما روزی یکی ، میان وعده قهوه ای چایی با یه خرما یا پنج تا کشمش ، صبحونه حتما دو کف دست نون یا تخم مرغ پخته یا دو قاشق چای خوری پنیر با گردو دو تا

چرا من نه چیپس دوست دارم نه کرانچی نه پفک نه پاپ کورن.

با بیشتر آدما متفاوتی.

همه از یچیز بدشون میاد دیگه🫠

2810