2777
2789
عنوان

این رژیم چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 51 پست
چقد خوب میشه. تا عید برسم ب ۷۹.

بااین روال بتونی ادامه بدی تا عید بیشترم کم میکنی فقط پیاده روی حتما داشته باش هرروز

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
سرکه سیب داشتیم خونمون یادم رفت بیارم.چای سبزم باید بخورم اونو هی یادم میره

بذا من رژیممو بگم شاید بدردت خورد

من خیلی دکتر رفتم تهش چیزی که خودم میتونمو میگم و از ۹۷ رسیدم به ۷۲ ولی الان ۷۷ ام

برای صبح ناشتا یه پودری درست کرده بودم میخوردم(ترکیب پودر زنجبیل+ پودر دارچین+ پودر زیره سبز از هر کدوم دو قاشق با چهار قاشق ابلیموی تازه و سرکه سیب خونیگی ترکیب کرده بودم و هرروز نوک قاشق اینو میخوردم) البته من یبوست دارم از شب ۵ تا انجیرم خشک میکردم اونارم میخورم. بعد واسه صبونه یکی یا دوتا تخم مرغ ابپز میخوردم 

بعد نسکافه بدون شکر میخوردم میرفتم باشگاه میومدم ناهار پلوی بدون روغن ۸ قاشق با دو سه قاشق خورشت میخوردم که همرو کم روغن درست کرده بودم میانوعده عصر چنتا بادام یه واحد میوه میخوردم شامم نصف اندازه ناهار

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
همونیکه چند ساعت نمیخوری؟ از ۸ شب تا ۱۰ صبح خوبه دیگه. بیشتر از اون نمیتونم

اره

از،۱۲ ساعت شروع کن به مرور زیادش،کن

مثلا هفته اول سعی کن از ۸ شب تا ۸ صبح چیزی نخور

به تدریج زیادش کن

من خوم تا الان ۳۰ کیلو کم کردم با این روش

....
پروتئینی‌ش چطور؟

بلد نیستم😬

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
چقد خوب میشه. تا عید برسم ب ۷۹.

من اوایل رژیم ماهی ۵ کیلو کم کردم 

ماه دوم ۴و خورده ای 

خیلی بیشتر از توهم بود مقدار غذاهام

خواهشا لایک نکنید استارتران عزیز به منظور اینکه پستمو خوندید .با تشکر🤝
باید وزنم رو بیارم پایین اخه

برنجت زیاده بکن پنج قاشق کلم بروکلی سبزی خوردن سالاد ماست ککشک تخم مرغ وارد رژیمت کن 

روزی نیم کیلو کلم بروکلی بخوری ۱۵۰ تا کالری داره تا خواصش که نگم برات

2810