2777
2789

سلام خانوما لطفا نظرتونو بگید ک من متوجه بشم آیا من حساس شدم یا واقعا طبیعیه ک ناراحتم .من ۵ساله ازدواج کردم اوایل ازدواجمون خب چون ما مستاجریم و منم شهر غریب ازدواج کردم و مادرم اینا ازم دورن و نمیتونن موقع اساس کشی بیان کمکم اوایل مادر شوهرم اینا کمک کردن یعنی فقط همون سال اول خلاصه گذشت و من مادذشوهرم تغییرات دادن خونشونو و سه ماه تموم کار داشتن کاراشون ک تموم شد منو همسرم خیلی کمک کردیم واسه تمیزکاریو اینا قبل اوپم خیلی کمکش میکردم الان کن دوساله ک اساس کشی میکنم حتی مادرشوهرم یک تعارف نمیزنه ک آیا کاری از دستم برمیاد اصلا ب هیچ وجه و منم تنهایی خیلی سختمه خانوما از پسشم برمیاد کار انجام بده چون سنش زیاد بالا نیس ۵۰ و خورده ای هستش و خب منم واقعا ناراحت میشم  در کل سعی میکنم از کسی زیاد توقع نداشته باشم ولی خب الان دلخورم .اصلا حتی یه سر زدن خشک و خالی هم نمیان دوسال پیشم همین بودن ب نظرنون حقمه ناراحت شم و بعدا چجوری نشون بدم ک از این کار ناراحت شدم ببخشید طولانی شد

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
از خانواده شوهر هیچ توقعی نمیرهحتی نگوهمشان خودتو میاری پایین

میدونی چرا میگم ب روش بیارم چون اونموقع ک من اینهمه کمکش کردم دوسه روز نرفتیم کمکش تهش برگشت گفت خب مگه تا الان کی انجام داده خودم انجام میدم لازم نکرده 😐😐😐بعد الانم ک انقد درگیریم انتظار داره شوهرم بره کاراشو بکنه

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

الان هیچی نگو اما به وقتش شما هم خودتو بکش کنار... بگو مگه کمک کردن به همدیگه تو خانواده ی شما هم م ...

اوهوم خودمم نظرم همینه ک فعلا هیچی نگم

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙