دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
صبحانه رو اره انگار اشتباه میکنم. میگُنجونم این تخم رو
من تقریبا با این مدلی که گفتی از ۷۹ رسیدم به ۷۲
اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
همونیکه چند ساعت نمیخوری؟ از ۸ شب تا ۱۰ صبح خوبه دیگه. بیشتر از اون نمیتونم
این بیشتر تثبیک میکنه وزن کم نمیشه باهاش
من کارویل میخوردم قبل غذا عالی بود
بعد غذا هم سرکه سیب خونگی خریده بودم دو سه قاشق میریختم تو اب میخورم
اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم