2777
2789
عنوان

افزایش ایرانخودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 2254 بازدید | 161 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موفق باشی فداتشم.

قربونت ببخش بعدخوندنت پست پاک کردم چون زیادتوتایپکاپست میزارم نمیخوام یکروزاگراشنادیدبشناسه😀

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ماهم تارا اتوماتیک نصفش خرداد پرداخت کردیم حدودا ۳۴۵ 

تحویل برای ما زده بهمن !!! یعنی الان دعوت نامه تو سایت هست !!؟ 

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.
ماهم تارا اتوماتیک نصفش خرداد پرداخت کردیم حدودا ۳۴۵ تحویل برای ما زده بهمن !!! یعنی الان دعوت نامه ...

عزیزم تو رو خدا راهنماییم کنید

من تارا دستی ثبت نام کردم، مرحله اول ۲۹۵ پرداخت کردیم

الان چقد باید تو مرحله دوم بدیم؟ تحویل اواخر بهمن هست

از پنجره دل خدا دید بهتری دارد

چطور میخوایم بقیه پولش رو جور کنیم؟

یعنی باید ۱۶۰ میلیون اختلاف قیمت بدیم؟؟

یا خدااا

بدبخت شدیم، ماشین عروسکمون رو فروختیم برای پیش پرداخت🥺😭

من که یدونه مدل ۸۷ دارم همونو میرونم چرا آشغالهاشونو میخرین واقعا این سوال تو ذهنم مونده🤔🤔🤔🤔� ...

عزیزمبدای من طرح ماران بود، احتیاج نداشت پول بلوکه کنم و تحویل سه ماهه هست

عزیزم تو رو خدا راهنماییم کنیدمن تارا دستی ثبت نام کردم، مرحله اول ۲۹۵ پرداخت کردیمالان چقد باید تو ...

نمیدونم عزیزم

۲۹۵ بعلاوه اون ۳۳درصد افزایش که دوستان میگن زیاد شده باید پرداخت کنید یعنی اگه افزایش قیمت صحت داشته باشه بعبارتی تقریبا میشه ۲۹۵+۹۷

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.