سلاممرسی شما خوبین؟ریاضی ۷ و ۸ درس میدمخیلی به مشکل خوردم توی نمره دادنببین اگه قرار باشه نمرات کلاس ...
حتی تا 40 یا 50 درصد نمره کلاسی رو میتونی تاثیر بدی . چرا اینقدر سطح علمی شون پایینه کجا تدریس میکنی . یکم سخت بگیر بهشون که برن درس بخونن از پدر و مادرشون کمک بخواه . دعوتشون کن با پدر مادر ها حرف بزن بگو بالا سرشون باشن میرن خونه تکلیفشون رو چک کنن و بیشتر به درس هاشون برسن. چند تا از بچه های کلاس نمره پایین میگیرن آمار داری؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من یادمه معلممون همیشه نمره امتحانمون رو در نظر میگیرفت و هرکس اگر سرکلاس و تخته و پرسش و فعالیتا هم خوب بود یا هرچی به مستمرش یه نمره یا دونمره اضافه میکرد بسته به فعالیتش
الان مامانمم میگه همین کار میکنم نمره روبرگه پایانی رو به عنوان نمره اصلیشون میدم و نمره مستمر رو با سرکلاسیا و فعالیتا میسنجمو میدم
سال اولم بود تجربه نداشتمیکسریا واقعا باید بیفتن اگه نیفتن نمیفهمن که باید درس بخونن ولی اگه والدین ...
سطح کلی کلاست چطوریه؟والدین که طلبکار میشن معمولا باید ب بچه ها سخت بگیری درس بخونن سرگروه مشخص کن تا با ضعیفا کار کنن بهشون جریمه بده چیزی بلد نبودن نزار بشینم بگو وایستید کنار تخته تا یاد نگرفتید نشینید بعد کم کم از همه بپرس تا همه دقت کنند ویاد بگیرن
سطح کلاسها بسیار پایینه واقعا این کارهایی که میگین خیلی زمانبره باید به بودجه بندی هم برسمالان من ان ...
کجا درس میدی چه شهری منم فصل سه رو تموم کردم عقب نیستی نگران نباش تمام این کارا که گفتم رو هم انجام دادم از بقیه دبیران پرسیدی بقیه درساشون هم ضعیفه یا فقط ریاضی