2777
2789
عنوان

معلم داریم اینجا ⁉️ سوال دارم

436 بازدید | 70 پست

شما فعالیت کلاسی رو توی نمرات نستمر تاثیر میدین؟ 

آخه مثبت منفی که نمیذادن بدیم، مثلا یه نفر اومده یک سوال حل کرده یه ۲۰ گرفته

اونو همتراز قرار بدیم با نمرات امتحاناتی که گرفتیم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمرات امتحانات فوق العاده پایینهولی اگه جمع بسن با نمرات کلاسی پاس میشننمیدونم چطور حساب کنم😑

زود نیست برای نمره مستمر آره نمرات کلاسی رو تاثیر بده ولی نه اینکه میانگین بگیری 

چندبار در طول ترم ازشون سوال بپرس نمره مستمر جداگانه ثبت میشه ،نمره امتحان پایانی هم جدا ثبت میشه .ا ...

الان مثلا من دانش آموز دارم نمره یه امتحانشو ۵ گرفته یکی ۴

چندبار اومده پای تابلو نمرات ۱۷ و ۱۸ داره

ینی طبق امتحانات بهش نمره بدم یا نمرات کلاسیشم در نظر بگیرم؟

سلام خوبین من معلم رسمی نیستم ولی تدریس میکنم. بله نمرات کلاسی رو می تونین توی نمرات امتحانی تاثیر بدین  هیچ مشکلی نداره . هر چند وقت یکبار کوییز کلاسی بگیرید. یا یه مطلبی رو بگید بخونن بیان سر کلاس بگن . نمیدونم چه سالی و چه درسی رو درس میدید . متناسب با درس  میتونید کارها و تکلیف بدید و امتیاز بدین. 

مثلا چطور حساب کنم؟کسی که نمرات امتحانیش ۴ و ۵ هستکلاسیاش ۱۷ و ۱۸

تو کلاس معمولا جواب تمرین کتاب رو حفظ میکنن میان حل میکنن وقتی صداشون میزنی ازشون بخواه توضیح بدن ببینی واقعا بلدن و بعد ی سوال از خودت هم بده بگو حل کنن اگر دیدی واقعا بلده نمره خوب بده بعد اون نمره رو میتونی تاثیر بدی 

سلام خوبین من معلم رسمی نیستم ولی تدریس میکنم. بله نمرات کلاسی رو می تونین توی نمرات امتحانی تاثیر ب ...

سلام

مرسی شما خوبین؟

ریاضی ۷ و ۸ درس میدم

خیلی به مشکل خوردم توی نمره دادن

ببین اگه قرار باشه نمرات کلاسی رو در نظر بگیرم پاس میشن

ولی حقیقت اینه که کسیکه نمرات امتحانیش چهار و پنجه مستحق پاس شدن نیست

نمرات کلاسی بابت‌یک سواله که اکنم شاید خوب بلد نبودن 

تو کلاس معمولا جواب تمرین کتاب رو حفظ میکنن میان حل میکنن وقتی صداشون میزنی ازشون بخواه توضیح بدن بب ...

آره همینکارو میکنم

و بخاطر همین میدونم نمرات کلاسیشون پوشالیه

نمیدونم چطور تاثیر بدم

آره همینکارو میکنمو بخاطر همین میدونم نمرات کلاسیشون پوشالیهنمیدونم چطور تاثیر بدم

خب من اگ دانش آموز حفظ کرده باشه نتونه توضیح بده هم نمره پایین میدم هم جریمه میدم از فرمولا و مطالب دیگ نمره پوشالی نده