2777
2789
عنوان

معلم داریم اینجا ⁉️ سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 70 پست
سلاممرسی شما خوبین؟ریاضی ۷ و ۸ درس میدمخیلی به مشکل خوردم توی نمره دادنببین اگه قرار باشه نمرات کلاس ...

حتی تا 40 یا 50 درصد نمره کلاسی رو میتونی تاثیر بدی . چرا اینقدر سطح علمی شون پایینه کجا تدریس میکنی . یکم سخت بگیر بهشون که برن درس بخونن از پدر و مادرشون کمک بخواه . دعوتشون کن با پدر مادر ها حرف بزن بگو بالا سرشون باشن میرن خونه تکلیفشون رو چک کنن و بیشتر به درس هاشون برسن. چند تا از بچه های کلاس نمره پایین میگیرن آمار داری؟ 

آخرای ۳ هستماز ۷ معادله موندهاز ۸ زاویه خارجی

بیشتر نمره امتحان و در نظر بگیر ولی مستمر رو هم خیلی پایین نده باز طلبکار میشن که چطور درس دادی که نمرات دانش آموزا کمه وفلان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب من اگ دانش آموز حفظ کرده باشه نتونه توضیح بده هم نمره پایین میدم هم جریمه میدم از فرمولا و مطالب ...

سال اولم بود تجربه نداشتم

یکسریا واقعا باید بیفتن اگه نیفتن نمیفهمن که باید درس بخونن ولی اگه والدین اومدن چک کردن نمرات کلاسیشون دیدن چی بگم؟

حتی تا 40 یا 50 درصد نمره کلاسی رو میتونی تاثیر بدی . چرا اینقدر سطح علمی شون پایینه کجا تدریس میکنی ...

نصف کلاس پایه فوق العاده ضعیف دارن و مستحق افتادن هستن

نمیدونم چکار کنم واقعا

من یادمه معلممون همیشه نمره امتحانمون رو در نظر میگیرفت و هرکس اگر سرکلاس و تخته و پرسش و فعالیتا هم خوب بود یا هرچی به مستمرش یه نمره یا دونمره اضافه میکرد بسته به فعالیتش

الان مامانمم میگه همین کار میکنم نمره رو‌برگه پایانی رو به عنوان نمره اصلیشون میدم و نمره مستمر رو با سرکلاسیا و فعالیتا میسنجم‌و میدم

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈
سال اولم بود تجربه نداشتمیکسریا واقعا باید بیفتن اگه نیفتن نمیفهمن که باید درس بخونن ولی اگه والدین ...

سطح کلی کلاست چطوریه؟والدین که طلبکار میشن معمولا باید ب بچه ها سخت بگیری  درس بخونن سرگروه مشخص کن تا با ضعیفا کار کنن بهشون جریمه بده چیزی بلد نبودن نزار بشینم بگو وایستید کنار تخته تا یاد نگرفتید نشینید بعد کم کم از همه بپرس تا همه دقت کنند ویاد بگیرن

نصف کلاس پایه فوق العاده ضعیف دارن و مستحق افتادن هستننمیدونم چکار کنم واقعا

پس با مدیر در میون بذار جلسه با پدر مادر ها  . مطرح کن باید تو خونه بخونن . همش باید به پدر و مادر ها گوشزد کنی . بچه آن بازیگوشی و بی خیالی میکنن .

مثلا چطور حساب کنم؟کسی که نمرات امتحانیش ۴ و ۵ هستکلاسیاش ۱۷ و ۱۸

برای ابتدایی کلی حساب می کنند 

اما درکل سخت نگیر نمره ی خیلی بالانده اما کمم ندن 

اگر درطول ترم خوب بوده حالا یک امتحانشوخرتب کرده نمره خوب بده چون ممکنه بیماربوده یا مشکلی داشته یا اصلا استرس داشته خراب کرده 

عملکردی کلی رادرنظر بگیر 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

سطح کلی کلاست چطوریه؟والدین که طلبکار میشن معمولا باید ب بچه ها سخت بگیری درس بخونن سرگروه مشخص کن ...

سطح کلاسها بسیار پایینه واقعا این کارهایی که میگین خیلی زمانبره باید به بودجه بندی هم برسم

الان من انقد فصل یک و دو رو توضیح دادم هنوزم نفهمیدن

پس با مدیر در میون بذار جلسه با پدر مادر ها . مطرح کن باید تو خونه بخونن . همش باید به پدر و مادر ه ...

چندبار به مدیر گفتم

حتی لیست افرادی که خیلی ضعیفن بهش دادم

توی جلسه اول سال به والدینشون گفتم

وقتی همه امتحاناتش خرابه چکار کنم من

سطح کلاسها بسیار پایینه واقعا این کارهایی که میگین خیلی زمانبره باید به بودجه بندی هم برسمالان من ان ...

کجا درس میدی چه شهری منم فصل سه رو تموم کردم عقب نیستی نگران نباش تمام این کارا که گفتم رو هم انجام دادم از بقیه دبیران پرسیدی بقیه درساشون هم ضعیفه یا فقط ریاضی

کجا درس میدی چه شهری منم فصل سه رو تموم کردم عقب نیستی نگران نباش تمام این کارا که گفتم رو هم انجام ...

جبرانی براشون گذاشتم

آره باید سختتر بگیرم و نمره پوشالی ندم

الان تصمیم گرفتم ۶۰ درصد نمرات کلاسی رو در نظر بگیرم بنظرت خوبه؟

آره ضعیفن ولی معمولا ریاضی ضعیفترن دیگه

2810