2777
2789
عنوان

کاش خوشگل بودم یه پسر منو می‌گرفت دانشگاه نمیومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 85 پست
خیلی از دخترها قیافه ندارن عمل میکنن

ربطی به عمل نداره باید خودتم زمینه اشو داشته باشی 😐من قیافم خوبه اما بینیمو عروسکی کردم باز چهره ام مثل قبله

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

عزیزم فک میکنی متاهلا مشکل ندارنن؟؟؟

بعضیا از بی پولی میکشن

از خیانت از بی عرضگی مرد از نفهمی های مرد

ایناهم نباشه باید هرروز با آدمایی سر کله بزنی ک قبول نداره داداششونو پسرشونو ب تو دادن 

تو زندگی متاهلی باید جنگید 

بخدا من بعضی موقع بی دلیل اعصابم خورده

با اینکه خیلی خوشگل و خوش اندام بودم خانواده همسرم اعتماد ب نفسمو داغون کردن هیچ جورع هم نمیتونم درمان کنم خودمو

اگه الان با اراده و هدف بری جلو 

چندسال دیگ تو از منه متاهل خیلییی خوشبختری

با اینکه از همسرم خیلییی راضیم ولی بعضی موقع ها از ته دل دلم واسه درس خوندن دانشگاه رفتن 

اینکه تا صب از استرس درس نمیخابیدم دلم شدید تنگ میشه 

اینکه برا بچم یه مامان بی سواد میشم ک شاید بیشتر حرفاشو افکارشو درک نکنم 

تو از من خیلی جلوتری بدون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و ۹۹ درصد مردا انقدر داغون هستن که با صدتا عملم جذاب نمیشن

خیلی خنده داره 

خب مشخصه پسر بی پول از نظر شماها داغونه 

ولی چهره ی ما پسرها از صد تا دختر عملی یا آرایشکرده قشنگ تره 

چون خود واقعیمون هستیم

مرد 

2805
خیلی خنده داره خب مشخصه پسر بی پول از نظر شماها داغونه ولی چهره ی ما پسرها از صد تا دختر عملی یا آرا ...

درسته پسر بی پول از نظر ما داغونه همون‌طور که پسرا فقد دختر خوشگل و خوش هیکل میخوان 

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
از کجا معلوم ک الان مریم خانوم نمیگه خدایا چ اشتباهی کردم چرا اوتی ک میخاسم نیس چرا گول ظاهر رو خورد ...

اینو منی که تجربه دارم با تمام وجود درک کردم چی نوشتی ولی استاتر با گذر زمان متوجه میشه 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

خیلی خنده داره خب مشخصه پسر بی پول از نظر شماها داغونه ولی چهره ی ما پسرها از صد تا دختر عملی یا آرا ...

اول اینکه من خودم بدون هیچ عملی و آرایشی خوشگلم پس فشار نخور شما😂 اکثر دوستامم همینن

دوم اینکه من خود من به پسر پولدار و ازخودراضی حتی نگاهم نمیکنم دیگه چه برسه به اینکه زشتم باشه

دخترای خانواده خودتو با بقیه جمع نبند. دخترای خوشگل نچرال اصلا به شماها پا نمیدن دیگه مجبورین برین سراغ همین عملیا

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

اکثر دختر خوشگلا دیر ازدواج میکنن. اون زمان قدیم بود که دختر تمام اهداف و شریعتش تو ازدواج و زاییدن ...

ربطی ندارد. اکثر دخترها که الان ازدواج میکنند و معلوم شده چطور ازدواج کرده اند فامیلی بوده.

پسره که دختر رو میگیره، نه دختر. دختر باید بشینه خونه پسر بیاد خواستگاریش

زندگی بدون نهنگ ممکن نیست (اینهنگ)
خیلی از دخترها قیافه ندارن عمل میکنن

خیلی از مردام قیافه ندارن عوضش تا دلت بخاد اعتماد بنفس دارن

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

عزیزم معلومه دلت خیلی پره

ولی مطمئن باش هرکسی تو زندگیش مشکل داره

هرکسی به شکلی درگیره فقط نوعش فرق میکنه

یکی برای شوهرش یکی کارش یکی درسش یکی بچش

مشکل توعم الان اینجوریه و با ناراحتی و غصه درست نمیشه

برای اینکه خودت اذیت نشی باید دیدگاهتو عوض کنی

خودتو با شرایطی که توش هستی سازگار کنی

ما نه از باطن زندگی بقیه خبر داریم نه آینده خودمون

یهو دیدی کاملا ورق برگشت...

همه چیز نامزد و ازدواج و این چیزا نیست

برای خودت زندگی کن فعلا تا زمانش برسه

جوونیتو الکی به خودت تلخ نکن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
2810