2777
2789
عنوان

کاش خوشگل بودم یه پسر منو می‌گرفت دانشگاه نمیومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 85 پست

اکثر دختر خوشگلا دیر ازدواج میکنن. اون زمان قدیم بود که دختر تمام اهداف و شریعتش تو ازدواج و زاییدن خلاصه میشد.

الانا دیگه اکثر دخترا دنبال تحصیلات و جایگاه اجتماعی هستن و بعد ازدواج. البته تو شهرای بزرگ

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

قدر الان زندگیتو بدون و هر طور که میتونی بزار بهت خوش بگذره حتی با کمترین چیزها

روزی میرسه تو سختی های زندگی متاهلی و بچه داری و شاغلی میگی چ زندگی راحت و بی دغدغه ای داشتم دانشجویی!!!

بچه ها سلام...🙋‍♀️

یادم اومد دوران دانشجوییمون همه دخترای زشت زود ازدواج کردن و خوشگلا چون کسی اعتماد به نفس نداشت بره طرفشون و میدونستن خواستگار همیشه هست و فعلا کارای بهتری دارن مجرد موندن البته بعدها همه ازدواج کردن ولی اینا کجا و ازدواجای دوران دانشجویی کجا. البته انشالله همه خوشبخت باشن.

غصه نخور و برای ازدواج عجله نکن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بیا حرف بزنیم

من بهت حق میدم شکسته باشی

ولی بیا از ی دید دیگه ببینیم

ی دختر قوی و مستقل و درس خونده قطعا بهتر از کسیه ک اویزون ی پسر باشه

و به موقعش با ادم خفنی بره تو رابطه

ولی بحث اینه ک الان خودتو باید جمع کنی

چون تو قطعا ارزشمندترینی

ب دور از کلیشه و دلی و تجربی بهت گفتم

اما قانون طبیعیت میگه اگه دوتا اتفاق بد واست افتاد و خودتو باختی و دورت پر انرژی منفی شد و کشیدی کنار، مطمن باش اتفاقای بد بعدیم پشت هم تو راهن تا متوجه بشی که داشتن روحیه مثبت و تلاش برای حل کردن یا کنار اومدن با اتفاقای بد به نفعته.

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

خیلی از دخترها قیافه ندارن عمل میکنن

و ۹۹ درصد مردا انقدر داغون هستن که با صدتا عملم جذاب نمیشن

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

از کجا معلوم ک الان مریم خانوم نمیگه خدایا چ اشتباهی کردم چرا اوتی ک میخاسم نیس چرا گول ظاهر رو خورد ...

آره واقعا یکی از فامیلایی ما صبح با شوهرش دعوایی بدی کرد رفت خونه باباش بعد شب که قهر هم بودن استوری گذاشت با همسری رفتم بیرون در صورتی که شوهرش باهاش قهر بود  یکی از دوستام صاحب خونه بیرونشون کرده بود استوری میزاشت که با یه تیپ خفن رفته بیرون 

خیلی باید ساده باشی گول استوری مردم رو بخوری 

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
2810