دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اگه حس میکنی بچه داره قمبلشو میاره بالا و کش میاد اونا انقباضه و اینکه آرامش انرژی مثبت حس خوب از هررر چیزی تو خوب پیش رفتن دردا و زایمان مهم تره. تا میتونی هم تا وقتی موقش نشده و خودشون نگفتن زور نزن اینا چندتا نکته ایه ک من ب هر کسی ک زایمان داره میگم. مایعات هم زیاااد بخور ک فشارت نیوفته و سرحال باشی
تجربه دو تا زایمان راحت دارمبرو زیر دوش اب گرم کمرتو بگیر زیر ..ورزش کن
از کی برم الان یه دردی مثل پریودی هر از گاهی میگیره ول میکنه ..گفتم یکم اگه شدید تر شد برم ..ولی این هفته کلا هر روز همین کارر رو میکردم دردام شروع بشه نشد آخر امروز رفتم معاینه
اگه حس میکنی بچه داره قمبلشو میاره بالا و کش میاد اونا انقباضه و اینکه آرامش انرژی مثبت حس خوب از هر ...
الان هر از گاهی یه دردی مثل پریودی دارم .. بعضی مواقع هم میزنه به شکمم ..بچه هم بعضی مواقع تکون میخوره همینجوری که گفتید بعضی مواقع نه .. یکساعت پیش همینجوری میکرد الان نه ..ولی درد همچنان هست ولی کوتاه و خفیف ..سری پیش معاینه کردن لک بینی داشتم تا چند روز الان که نه همون لحظه معاینه بود الان هیچی