2777
2789
عنوان

فکر کنم درد زایمان باشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 87 پست
الان هر از گاهی یه دردی مثل پریودی دارم .. بعضی مواقع هم میزنه به شکمم ..بچه هم بعضی مواقع تکون میخو ...

دردای من از ۶ ماهگی شروع شد و اول ۸ ماهگی نزدیک بپد زایمان کنم و تا ۳۶ هفته ب بدبختی نگهش داشتم 

انقد درد کشیدم چند ماه ک تو تشخیص درد ب تبحر رسیده بودم . و همیشه ب مامانا میگم اون دردی ک بچه قمبل میکنه کش میاد و شکم یا کمر درد میگیره و ران پاها درد میگیره خودشه. چ واسه زایمان زودرس چ واسه زایمان ب موقع علامتش اینه.

پاشویکم پیاده روی کن نزدیکی داشته باش بعدشم برو حموم زیردوش آب گرم ب همسرت بگو کمرت و ماساژبده

شیاف گل مغربی گذاشتم گفتم دو ساعت دیگه برم حموم ..ماساژ داد ماما گفت یکم هم میتونی چرب کنی ببندی تا گرم بمونه 

..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه خوب تکون میخوره حرکاتش خوبه .. بعضی مواقع فقط کمرم بعضی مواقع همینجوری که گفتید کل شکم و‌‌ کمر ی ...

نه الکی بستری نمیکنن عزیز دلم. حتنا برو یه نوار بگیرن که مطمین باشی... من تجربه ۴ بار زایمان دارم... درد زایمانم کشیدم سزارین شدم اخرش

2805
من ۳۷هفتع معاینه شدم دو سانت بودم.تا هفته ۳۹رسبدم دوباره معاینه شدم ۳۹هفته و ۱روز مامت معاینه کرد بع ...

منم دقیقا بچه اول الکی منو بستری کردن به زور آمپول فشار می‌خواستن زایمان کنم زایمانم خیلی سخت بود الان چون دردم نمی‌گرفت و تا چهارم بیشتر فرصت نداشتم هفته پیش معاینه شدم گفت یه سانت..یکم تحریک کرد ولی دردم نگرفت امروز رفتم باز گفت احتمالأ امروز و فردا دردت بگیره تحریک کردم .. انشاالله ایندفعه درد زایمان باشه بیشتر درادام تو خونه بمونم 

منم دقیقا بچه اول الکی منو بستری کردن به زور آمپول فشار می‌خواستن زایمان کنم زایمانم خیلی سخت بود ال ...

منم خیلی پشیمون شدم ک زود رفتم .باید میزاشتم ۴۰هفتم کامل میشد حداقل درد زایمانم میرسبد آلکی بستری نمیشدم .حتی بچه هم تو لگنم نیومده بود

خواهش میکنم تا دردت کاملا شروع نشده و به حد نیمه شدید نرسیده نرو بیمارستان

الکی بستریت میکنن

من دو سانت بود رحمم رفتم خودمو انداختم زیر دستشون خدا شاهده نابودم کردن هر ننه قمری از راه می‌رسید منو معاینه می‌کرد 

من بیمارستانی ک رفتم آموزشی بود و اون شب کل بلوک زایمان فقط من بستری بودم

کاری باهام کردن الان چندساله دکتر زنان نرفتم 

هرچند خود زایمانم خیلی سخت نبود و خداروشکر بچه م راحت دنیا اومد

ولی اشتباه من این بود از همون درد در حد پریودی رفتم بیمارستان و یک روز کامل موش ازمایشگاهیشون شدم

این کاربری تنها برای یک نفر نیست
منم خیلی پشیمون شدم ک زود رفتم .باید میزاشتم ۴۰هفتم کامل میشد حداقل درد زایمانم میرسبد آلکی بستری نم ...

برای همین منم رفتم معاینه چون یکشنبه چهل هفته میشد اگه تا اون موقع درد نگرفت باید میرفتم بیمارستان نوار قلب یا بستری ..گفت شاید معاینه حداقل باعث بشه دردام بیاد گرچه خیلی اذیت میشم 

2810