2777
2789
عنوان

فکر کنم درد زایمان باشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 87 پست
خواهش میکنم تا دردت کاملا شروع نشده و به حد نیمه شدید نرسیده نرو بیمارستانالکی بستریت میکننمن دو سان ...

منم کشیدم برای همین دیگه جرئت نمیکنم برای دردای جزیی برم ..الآنم رفتم معاینه که زودتر دردم بیاد بیشتر دردام تو خونه باشه چون تا یکشنبه اگه دردم نگیره باید میرفتم نوار قلب و بستری و.....با ماما هم در تماسم مشکلی باشه بهش میگم تا موقعی که بی طاقت نشم جرئت نمیکنم برم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اگه لایق باشم چشم .انشاالله به حق فاطمه زهرا هر چی از خدا میخوای بهت بده

دراز نکش راه برو به محض اینکه فهمیدی میزان دردات پرقدرتو کوتاه شد برو بیمارستان اونجا هم راه برو تا ۸ زایمان می‌کنی 

شک انشاالله شما حاجت روا بشید نمی‌دونم هنوز درد زایمان یا به خاطر معاینه است

منم گاهی شکمم سفت میشه و نفسم تنگ و دلم دردمیگیره بعدم یهوخوب میشه ولی دیرب دیراین اتفاق میفته واسم دکترگفت اگ این دردا زودب زودبودونتونستی تحمل کنی بیابیمارستان

قربونت برم 💕💕💕💕

تو رو خدا شما هم برام دعا کنید ..زایمان اولم اینقدر سخت بود که نزدیک بود موقع زایمان تو زایشگاه خودکشی کنم ....بچم خدابرام نگه داشت ..بعد از اون هم سقط خیلی دردناک چوالان خیلی استرس دارم نمی‌دونم چی قرار پیش بیاد ..تحمل دردم صفر 

.دعا کنید برام راحت باشه 

دراز نکش راه برو به محض اینکه فهمیدی میزان دردات پرقدرتو کوتاه شد برو بیمارستان اونجا هم راه برو تا ...

شیاف گذاشتم گفتم دراز بکشم جذب بشه ..الان نمی‌دونم استراحت کنم بخوابم یا راه برم ...جوری نیست که نشه تحمل کرد مثل یه درد پریودی از اول شب هر نیم ساعت میگیره 

. ولی شدید نمیشه منظم هم دقیقا نیست 

۴۵ ثانیه کل شکمو کمرتو میگیره و ول می‌کنه درد زایمانه مثلا هر ده دقیقه یه بار

نه تایمش منظم نیست 

.هر نیم ساعت یا هر یه رب یا هر بیست دقیقه ولی از موقع معاینه دیگه همینجوری مدام دارم قطع نشد بیشتر هم نشده 

آره زایمانه هنوز اولاشه

آره میگم هنوز اولش فکر کنم چون من موقع سقط دقیقا از بعد نماز صلح منم گرفت در حد پریودی تا ظهر شدید شد ..ولی بچه اولم کیسه آب رو پاره کردن یکدفعه درد ها اومد 

2810