2777
2789

اول بگم درحال حاضر مادر شوهرم فوت شده، من پونزده سالی میشه ازدواج کردم و یه دختر 12 ساله دارم، اول های عروسی همیشه شیرین ترین دوران زندگیه هر زن و مردیه، ولی به محض اینکه عروس این خانواده شدم روزکارو به من سیاه کردن. مادر شوهرم همیشه به من میگف تو خرابی تو ت-ن فروشی و از این حرفای چرت پرت، و واقعا من رو میوردم به قرآن من هفتگی قران و ختم میکردم اینقد که تنها رفیقم شده بود خدا، خواهر شوهرام از بقیه بدتر ما خودمون خونه داشتیم ولی ساعت نه صبح تا دوازده شب هرروز اونجا بودیم، بعد من همیشه کلل کارای خونه رو میکردم خواهر شوهرم دستمال و میگرفتمیچپوند دهنم میگف خراب دختر گدا اینجوری دستمال میکشننن؟؟؟؟؟؟ 

(من خیلی اروم دستمال میکشیدم اخه) یه بار حلقه خواهرشوهرم گم شد فردا تا رفتیم خونشوون دستاشو پیچیده دور موهام و میچرخوند دور خونه و فحش های ناموسیمیداد و میگف خراب تو حلقه دختر منو دزدیدی دزد خونمون تویی. 

بقیشو الان میگم کپی کردم

درخواست دوستی نده ممنون❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد میشستن میگفتن آهای دختر گدا برادر ما قبلا خواستع با یه بیوه ازدواج کنه و ما نزاشتیمش، یا از دوس دخترلی برادرشون که شوهرمه با ذوق و شوق حرف میزدن.. 

درخواست دوستی نده ممنون❤

2805

نمیزاشتن خانوادمو ببینم اصلا ااا، یه بار داداش کوچیکم اومد در خونه ببینتم و بره، من تا دیدمش دلم کلی از زجر و کتک هایی که بهم میزنن گرفت و افتادم بغش گریه کردم، خواهر شوهرم از شانس بد من از پشت پرده پنجره آشپزخونه منو دید که دارم گریه میکنم من تا رفتم تو دیدم اول بگم اسم من الهام هست،  به شوهرم گفتع الهام افتاده بغل داداشش داشتع از ما ناله میکرده و از بدی ما میگفته و گریه میکرده و شوهرمو حسابی پر کرده بود

درخواست دوستی نده ممنون❤

شوهرمم با کمربند انقد منو زد که نفسم بالا نمیومد، رفتم تو اتاق قران و دستم گرفتم و از ته دلم دعا کردم کارما جوابشونو بده و اشکام میریخت روی صفحه ها قرآن

درخواست دوستی نده ممنون❤

من که برام لباس نمیخریدن، زن داداشم یه بار که اومده بود از تو حیاط منو ببینه یه مانتو بهم داده بود، بعد خواهر شوهرم میدید من چقد دوسش دارم به زور ازم کرفت، بعد فرداش که دوباره رفتیم اونجا دیدم لباس و پاره کرده و انداخته جلو در خونه که نم نکشه

درخواست دوستی نده ممنون❤

یه بارم فوتبال بود شوهرم داش فوتبال میدید من چایی ریختم بردم برا اون یکی خواهر شوهرم داشت تو اتاق درس میخوند، بعد اتاق مادر شوهرم اینا چفت در نداره خواهرشوهرم هروقت میرفت اونجا درس بخونه بالش میزاشت جلو در من چایی بردم براش درو محکم کوبوند و گفت گمشو نمیخام، بعدش کارش تموم شد اومد تو هال گف عقب افتاده برا من چایی نمیاریا ما طلاقتو اخر نیگیریم، منم هیچی نگفتم تا ایندفعه بلاخره سر من در اومد و گف خودم دیدم برات چایی اورده درو کوبوندی گفتی نمیخام و جنگ شد

درخواست دوستی نده ممنون❤

شوهرم یه بار مرغ و گوشت خرید اورد خونه اونا گفت مامان بیا ببین چی خریدم،  من داشتم سبزی پاک میکردم وقتی اومدن تو گفتن تو چرا نیومدی اینارو تمیز کنی کلفت،  منم گفتم به خدا داشتم سبزیارو پاک میکردم و شوهرم شروع مرد به کتک زدن من بدبخت،،، منم گفتم مادر توهم یه بار یکاری کنه و این شوهرمو عصبی مرد و با چاقو میخواست منو بکشه، تا اخر مادر شوهرم گف نکن پسر خودت بدبخت میشی میوفتی پشت میله ها زندون

درخواست دوستی نده ممنون❤

دیگه خسته شده بودم........  خیلیی.... مادرشو شوهرم رفتن خرید، خواهر شوهرم مسجد بود، اون یکی خواهر شوهرمم دانشگاه بود، ورداشتم هرچی قرص تو یخچال بود و خوردم یه ابم روش خواهر شوهرم از راه رسید و زنگ زدن داداش بزرگم که بیایید خواهر افسردتونو جمع کنید حالمونو به هم زد، و منو بردن بیمارستان

درخواست دوستی نده ممنون❤

پلیسا هرچی میگفتن بگو چرا خودکشی کردی من هی میگفتم مشکل خودمم از ترسم جرعت نداشتم که چیزی بگم خلاصه دوباره برگشتیم خونه و روز از نو و روزی از نو پدر منو به معنای واقعی دراوردن،  خواهر شوهرم میگف الهام من میرم تن فروشی مهریه تورو میدم فقط بروو

درخواست دوستی نده ممنون❤

تا من قهر کردم رفتم خونه خواهرم، به چن روز بعد با فک و فامیلاشون پاشدن اومدن که پاشو بریم خونه،  شوهرم گف دیگه خونه جدا میگیرم برات و رفتم و من تازه طعم زندگیو چشیدم بلاخره، شوهرم به مرور زمان عالی شد و بچه دار شدیم.. 

درخواست دوستی نده ممنون❤

2810