2777
2789
عنوان

فکر کنم درد زایمان باشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
پنج سال و نیم

خدا ببخشه واستون

منم زایمانم لحظه اخر دکتر واسه راحتی وکیوم انجام داد حالا از اون موقع میترسم نکنه وکیوم ضرر داشته باشه یا تو بزرگسالی خودشو نشون بده رگهای مغزی لخته بشه و این چیزا اخه اونموقع یادم رفت بپرسم عوارضشو یا بگم اصلا انجام ندن

خدا ببخشه واستونمنم زایمانم لحظه اخر دکتر واسه راحتی وکیوم انجام داد حالا از اون موقع میترسم نکنه وک ...

ممنونم ...برای من که مجبور شدن ...ولی دیگه وقتی انجام شده این فکر ها رو نکنید بدتر استرس به خودتون و بچه وارد میکنید ..من یکی از اقوام هم بچه هاش رو با وکیوم کشیدن ولی ماشاالله باهوش و سالمند ...دیگه آدم باید بسپره به خدا من اگه همون وکیوم نبود خدای نکرده ممکن بود جون بچم به خطر بیفته .‌حالا بعضی مواقع آدم می‌تونه بدون اونم زایمان کنه میگه بهتر نباشه ولی بعضی مواقع واقعا لازمه 

ممنونم ...برای من که مجبور شدن ...ولی دیگه وقتی انجام شده این فکر ها رو نکنید بدتر استرس به خودتون و ...

انشالله که فقط نگرانی مادرانه اس و‌چیزی نیس اما کلا میگم ایکاش نمیشد و طبیعی زایمان میکردم

خدا ببخشه واستونمنم زایمانم لحظه اخر دکتر واسه راحتی وکیوم انجام داد حالا از اون موقع میترسم نکنه وک ...

هر چیزی الان عوارض داره ..زایمان طبیعی عوارض داره سزارین هم داره زایمان با بیحسی هم داره ...اونم مثل همین ..آلان قرص سردرد عوارض داره ولی خوب بهتر از اینکه که مدام بخوای سردرد بکشی تا جایی که میتونی تحمل می‌کنی ولی به بعد ممکنه لازم بشه 

انشالله که فقط نگرانی مادرانه اس و‌چیزی نیس اما کلا میگم ایکاش نمیشد و طبیعی زایمان میکردم

اونکه آره آدم میگه کاش بتونه و از هیچی استفاده نکنه ...ولی بعضی مواقع در اون لحظه بهترین گزینه است ..ممکنه پای جون بچه در میون باشه ...اصلا اینجوری فکر ها رو نکنید ... انشاالله که بچتون سالم ترین و باهوش ترین هست و صد ساله میشه بدون هیچ مریضی ...ما مادرها خودمون برای خودمون دل نگرانی درست میکنیم ...منم بعضی مواقع همینجوری هستم بچم غذا نمیخوره میگم چرا نخورد امروز چیکار شده ..میخوره میگم خیلی داره میخوره نکنه کاری شده فضولی می‌کنه اعصابم به هم میریزه یه روز آروم نگران  میشم 

برای همین منم رفتم معاینه چون یکشنبه چهل هفته میشد اگه تا اون موقع درد نگرفت باید میرفتم بیمارستان ن ...

نه الکی هس بخدا زودتر از موعد معاینه کردن.یا معاینه عمقی بزارن۴۰هفته نه ۳۸یا۳۹هفته

اسی ی خبر از خودت بده

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌