2777
2789
عنوان

چسبندگی دختر بچه

1248 بازدید | 70 پست

سلام خانوما 

دختر من سه سالشه چند روز پیش هی پوشک و نشون میداد میگفت میسوزه بردمش ازمایش عفونت ادراری داد دکتر گفت عفونت نداره بعد فهمیدبم که چسبندگی لابیا داره😭😭😭😭

دارم نابود میشم به خدا 

دکتر گفت سوراخی که ادرار ازش میاد داشته بسته میشده الانم میخواد جیش کنه هی جیششو نگه میداره انقدررر میبرم تو حمام اب بازی میکنم باهاش تا جیش کنه کلا درروز دوبار جیش میکته😭😭😭😭 یه پماد داد که با بدبختی پیداش کردم که میگن عوارض هم داره کلی😭😭😭😭

اما دکتر گفت دوهفته بزنی درست میشه

اصلااا حالم خوب نیست توروخدا اگه تجربه دارید بیاید کمکم 

واقعا داغونم 

چیکار کنم بچم بهتر بشه اخه😭😭😭😭😭

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
برادر زاده م اینجوری بود چند روز پماد استروژن زد کاملا خوب شد اصلا هم عوارض نداشت

توروخدا راست میگی😭😭😭

خداشاهده اشکام داره میریزه😭😭😭

نمیدونی چند روز زد؟؟

برادرزاده شماام موقع ادرار اذیت میشد 

زندگی برام سیاه شده به خدا😭😭😭

توروخدا راست میگی😭😭😭خداشاهده اشکام داره میریزه😭😭😭نمیدونی چند روز زد؟؟برادرزاده شماام موقع ادرا ...

خیلی کوچیک بود زیر 1 سال مامانش متوجه شد خوب ادرار نمیکنه بردش دکتر  شاید 3 روز هم طول نکشید خوب شد  اصلا نگران نباش خیلی خیلی زودتر چیزی ک فک کتی خوب میشه خیلی زیاد تو دختر بچها

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
دختر منم نوزاد بود این مشکل داشت پنج روز براش پماداستروژن استفاده کردم خوب شد

دختر شماام برای ادرار اذیت میشد؟؟

تو این دوروز که زدم دخترم هیچ تغییری نکرده اخه😭😭😭😭

خیلی کوچیک بود زیر 1 سال مامانش متوجه شد خوب ادرار نمیکنه بردش دکتر شاید 3 روز هم طول نکشید خوب شد ...

مرسی عزیزم 

انشالله خدا براتون حفظش کنه

دختر شماام برای ادرار اذیت میشد؟؟تو این دوروز که زدم دخترم هیچ تغییری نکرده اخه😭😭😭😭

اره یروز دیدم وای یه چیزی نرمال نیست اصلا وحشت کردم بردم‌دکتر‌پماد داد با گوش پاک کن وقتی پوشکش عوض میکردم میزدم ، درست میشه نگران نباش

2810