2777
2789
عنوان

چسبندگی دختر بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره جای ادرارش اندازه سر سوزن باز بود هی به خودش می‌پیچید و پوشکش خشک بود بردمش دکتر معاینه اش که کر ...

از نظر ظاهری چند روز بعد از زدن پماد باز ش

من انروز روز سوم تغیری نکرده😭

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
2805
ببخشید که دوباره مزاحمت شدم حالم نمیدونم چرا انقدر بده😭😭😭دیشب تو خواب انقدر بلند گریه میکردم که ا ...

نه خیالت راحت باشه عوارضی نداره درحد یک الی دو هفته تازه تو مگه چقد میزنی فقط لابیای کوچیک هست اونا که عوارضشو احساس میکنن کلا اندام جنسی یا کامل نشده یاکلا بهم چسبیده هست ، نگران نباش آدم مریض تو سایت زیاد هست که اعصابتو داغون کنه

نه خیالت راحت باشه عوارضی نداره درحد یک الی دو هفته تازه تو مگه چقد میزنی فقط لابیای کوچیک هست اونا ...

الان دخترم بعد از سه روز که برای ادرار انقدررررر به خودش میپیچید اومد یهو بهم گفت مامان جیش 

سریع رفت تو سرویس و جیش کرد بدون سوزش و بدون اینکه به خودش بپیچه 

این یعنی داره بهتر میشه نه؟؟؟

الان دخترم بعد از سه روز که برای ادرار انقدررررر به خودش میپیچید اومد یهو بهم گفت مامان جیش سریع رفت ...

بله الحمدالله دارو داره تاثیر خودشو میزاره، رو دختر شما فک کنم زودترم جواب بده مثلا ۴ روز دیگه کانل خوب بشه ، راستی بعد اینکه کامل خوب شد دوباره ببرش دکتر تا ببینم چی میگه برا مراقبتهای بعدش 

بله الحمدالله دارو داره تاثیر خودشو میزاره، رو دختر شما فک کنم زودترم جواب بده مثلا ۴ روز دیگه کانل ...

حتما 

دعا کن زودتر بچم خوب بشه 

ممنونم ازت که انقدررر ارومم کردی الهی همیشه برات بهترینها اتفاق بیوفته

حتما دعا کن زودتر بچم خوب بشه ممنونم ازت که انقدررر ارومم کردی الهی همیشه برات بهترینها اتفاق بیوفته

خوشحالم تونستم کمکت کنم ، ممنون میشم تو هم برام دعا کنی به اون چیزی که دوست دارم برسم

از نظر ظاهری چند روز بعد از زدن پماد باز شمن انروز روز سوم تغیری نکرده😭

من دکتر گفت وقتی میزنی پوست شل میشه هربار میشوریش پماد بزن و یکم لابیا را بکش تا بازتر شه

خوشحالم تونستم کمکت کنم ، ممنون میشم تو هم برام دعا کنی به اون چیزی که دوست دارم برسم

حتمااااا انشالله هنیشه همونی که میخوای بشه