2777
2789

من تو دوراهی گیر کردم از یه طرفی میگم باید اصولی درسای کنکورو یاد بگیرم و کلاس برم و اگه کلاس نرم هر چقدر هم بخونم و تست بزنم پیشرفت زیادی نمیکنم چون راخ حل هام سریع نیست 

از یه طرفی هم میگم وقت ندارو و فقط باید تست بزنم و کتاب درسی رو بخونم و آزمون بدم و اینا واجب ترن برای کسی که دیر شروع کرده 

کسی رو دیدین بدون کلاس کنکور پزشکی و دندون و دارو قبول بشه ؟!

بنظرم راه دومی رو انتخاب کن

خودت تست بزن کتاب تست و اینا..

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

ببین من ندیدم ولی شاید واقعا باشن

به نظرم کلاس دیدن افراطی هم خوب نیست 

بعد کلاسم جزوی از یادگیری دیگه تلف کردن وقتت نیست فقط وقتی کلاس تموم شد تست بزن دیگه سراغ درسنامه نرو

تست زیاد و آزمون زیاد

I'm so depressed I act like it's my birthday, everyday 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
میترسم پشیمون بشم آدمی هستم که میتونم صبح تا شب درس بخونم به شرط اینکه بدونم نتیجه میده و راهم درسته ...

تو شروع کن

نتیجه رو ول کن

به حرف من گوش کن

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

انسانی هستم 

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

چون دیر شروع کردم حجم کلاسا خیلی زیاده و نصف وقتم رو تو طول روز میگیره اگه بخوام کامل ببینم

خب دیگه کامل نبین

از الان به نظرم برای حذف زوده ولی بشین اون مباحث پایه رو ببین قوی شی

با سرعت دو ایکس 

I'm so depressed I act like it's my birthday, everyday 

حتمن باید پول کلاس بدی؟اینهمه کانال تلگرام هستن از اونا ببین دیگهبعدشم زمان راه رفتو برگشت هم میمونه ...

اگه کلاس ببینم وقتی میره و نمیتونم نه تست بزنم نه درست و حسابی کتاب درسی رو بخونم و امتحان نهایی بدم