2777
2789
عنوان

چسبندگی دختر بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 70 پست
اره یروز دیدم وای یه چیزی نرمال نیست اصلا وحشت کردم بردم‌دکتر‌پماد داد با گوش پاک کن وقتی پوشکش عوض ...

ممنونم ازت 

فقط پماد اصلا عوارض نداشت برای دخترتون؟

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

با پماد اوکی میشه. دختر اقواممون با پماد اوکی شد.   البته یکیشون هم تنگی مجرای ادراری داشت دوبار عمل کرد اوکی شد.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

ب امید خدا ک زوده زود دخملت خوب میشه اصلا نگران نباش براش دعا میکنم

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

میدونم ولی تا پماد نزنی درمان نمیشه یا ببر پیش یه دکتر دیگه شاید بتونن یه جراحی انجام بدن ولی بصلاح ...

گفت صد در صد با پماد خوب میشه 

اتفاقا گفت به هیچ وجه نزاری با دست براش باز کننا فقط پماد و بزن

دختر شماام برای ادرار اذیت میشد؟؟تو این دوروز که زدم دخترم هیچ تغییری نکرده اخه😭😭😭😭

اصلا نگران نباش من تکنسین دارخانه هم بودم ، اسم پماد استروژن هست  که حالا بسته به نام شرکت تولید کنندش اسمش یه کم تغییر میکنه یک هفته تا ۱۰ روز کاملا خوب خوب میشه ، انقد از این موارد میان داروخانه واسه خرید پماد که نگو اصلا گسر نمیاد ، 

اصلا نگران نباش من تکنسین دارخانه هم بودم ، اسم پماد استروژن هست که حالا بسته به نام شرکت تولید کنن ...

روی پماد نوشته equin 

خیلیییی گشتم تا پیداش کردم 

عوارضش اونقدری که میگن هست؟؟؟😭😭

روی پماد نوشته equin خیلیییی گشتم تا پیداش کردم عوارضش اونقدری که میگن هست؟؟؟😭😭

بزار خیالتو راحت کنم حتی اگر کل پماد رو استفاده کنی اصلا عوارضی نداره ،گرچه تو نصف پماد رو استفاده کنی دخترت خوب شده نصفیشم میمونه ، اگه موند برات تاپیک بزن واسه کسایی که نیخوان این پماد رو ولی گیر نمیارن تا واسشون بفرستی ثواب هم داره

2810