2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
یه ذره خب ریسک داره اگه مشاورت خوب نباشه با راهنمایی غلطش به چالش میندازتتاز دوستات بپرس ببین از چه ...

از همین میترسم دقیقا 

ما توی یک شهر کوچیک هستیم زیاد به مشاور اهمیت نمیدن دوستام اون چند نفری هم که گرفتن خیلی اطلاعات بهم نمیدن🥲

اره تو همین سایت دیدم چطوره مشاورش هزینش چطوره؟

ببین خب بستگی داره چند تا طرح داره با هزینه های مختلف 

طرح من منتورینگه یعنی خودت باید واسه خودت برنامه بریزی ولی مشاورت عین یه راهنما کنارته

طرحی که من گرفتم ۵۶۰ بود

مشاوره هم خوبه ولی چون تازه سه هفتس باهاش مشاوره برداشتم نمیتونم نظر قطعی بدم

کاربری دو نفره
من چون مامان بابام با همین آرکا صحبت کردن میگن همین خوبه با همین کار کن ولی خودم مطمئن نیستم🥲

چون از قبل تجربش داشتم میگم اصلا از موسسه نگیر.

یجوری باهات حرف میزنن ک ثبت نام کنی پولو بریزی اما برای همه یک‌جور برنامه میدن اصلا شخصی سازی نیست و بدرد نمیخوره پیگیر هم نیستن هفته به هفته هم زنگ میزنن‌

البته من الان دانشجو ام و تجربه ام برای دوران کنکورمه

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.عاشق امام زمانم.

نه نمیشناسم من از سیب ترش مشاور گرفتم فعلا راضیم ازش

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
2810