2777
2789
تاپیک های این مدلی فقط برای ایجاد بحثه

اره چن دقیقه قبل یه خانومی تاپیک زد افتخار میکنم چادریم ...

همونجا تاپیک ب بحث کشیده شد 

منتظر بودم از این قبیل تاپیکا بزن بعدش

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره چن دقیقه قبل یه خانومی تاپیک زد افتخار میکنم چادریم ...همونجا تاپیک ب بحث کشیده شد منتظر بودم از ...

اخه مشکل اینه متاسفانه بحث هم تو اینجور تاپیک به بی راهه کشیده میشه میخوای بحث کنی بسم الله منطقی و آروم... اما انقد توهین و بعضا دروغ می‌شنوم من تو این تاپیک که جوش میارم دیگه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
دقیقنوگرنه خداییش همه چی ازادهکسی چیزی نمیکه

آره ۵ سال دیگه آزاد ترم میشه

شما الانو مقایسه کن با ۵ سال پیش اون موقع یسری چیزا عیب بود که الان جزو عادی ترین هاست

۵ سال بعد ببین چی میشه

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(کاربری دست سه نفره)
این همه دختر مردنچه زود فراموش کردینبابا ول کنید شماها که براتون مهم نیستماها که راحت میپوشیم نگرانی ...

اونموقع اره، دقیقن بعد اون ماجراها دیگه گیر نمیدن

بزار عصری رفتم بیرون، یادم باشه عکس میفرستم برات

قضنگ شومیز زیرش تاپ یقه باز، شال یا ندارن، یا دورگردنشونه

شلوارشونم کوتاه و تنگ 

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....
اره چن دقیقه قبل یه خانومی تاپیک زد افتخار میکنم چادریم ...همونجا تاپیک ب بحث کشیده شد منتظر بودم از ...

آخه چرا باید تایپیک بزنی برای پوشش افتخار کنی

اوکی افتخار میکنی برای خودت افتخار کن دیگه تایپیک زدن نداره ک بعضیا عمدا میخوان تایپیک جنجالی بزنن 

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(کاربری دست سه نفره)
،😅ازار

تخصصشون تو همینه وگرنه خیری برا مردم نداشتن و ندارن

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
آخه چرا باید تایپیک بزنی برای پوشش افتخار کنیاوکی افتخار میکنی برای خودت افتخار کن دیگه تایپیک زدن ن ...

دقیقن

ن تاپیک حجاب موافقم ن تاپیک این مدلی 

قشنگ تفرقه میندازن وسط مردم

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....
2810