2777
2789
اونموقع اره، دقیقن بعد اون ماجراها دیگه گیر نمیدنبزار عصری رفتم بیرون، یادم باشه عکس میفرستم براتقضن ...

همینا بگو .

اینهمه بلاگر که میرن تو خیابون و پاساژ و اینا بدون روسری فقط با یه تیشرت و شلوار .میرقص و میخونن .کسی هم کاری ب کارشون نداره

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

:/واقعا عجیبین

مگه اینکه خانوادت گیر بدن

وگرنه الان نه ترس داره نه هیچی

نه میگیرن

کامل اطلاعات دارم

الان فقط در حد تذکره گفتم بدونی تاپیک جنجالی زدی دفعه بعد اطلاعات داشته باشی

نه بابا ما هم محکم ب جرمه دختر بدونیم عزیزم

خب استارتر جان مشخص شد استرس از خانواده وارد میشه بهت نه گشت و...

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
هستم

جانت سلامت

میدونی من چی میگم عزیزم میگم چیزی که نیست یا اگر هست کم هست رو وقتی بزرگ بکنیم میشه سیاه نمایی ...و این سیاه نمایی چیزی هست که حکم سم برای هموطنات داره خصوصا تو اوضاع فعلی

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
اخه مشکل اینه متاسفانه بحث هم تو اینجور تاپیک به بی راهه کشیده میشه میخوای بحث کنی بسم الله منطقی و ...

عزیزم مشکل اینه که چادری ها مخصوصا توی این سایت از چادر یه وسیله ی فخر فروشی استفاده میکنن

به نظرم چادر برای این افراد خیلی پاک تر از این حرفاست که بیان بگن بخاطر چادری بودن بهمون تخفیف دادن و بقیه لیاقت چادر ندارن و ...

هر کسی پوششو خودش انتخاب کرده و فخر فروشی و پایین بینی بقیه نه تنها علاقه ای برای شنونده ایجاد نمیکنه بفکه باعث میشه بیشتر از چادر و دین و... زده بشن

برای گشت و ارشاد و... هم یه سری به مترو های شلوغ بزنید میبینید که هستند❤️

بداهه،مثل ادامه شعر.
2810