2777
2789
عنوان

بارداری

181 بازدید | 46 پست

خانوما چ نشاسته ای بخورم با اب ک خونریزیم قط شه امروز وارد هفته هفتم شدم دیشب خونریزیشدید داشتم الان خیلی کمتر شده ولی خب چون دکترم فعلا چیزی بم نداده میترسم باز خونریزی کنم کسی اطلاعی داره؟

معمولا دکترا برای خونریزی شیاف پروژسترون میدن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معمولا دکترا برای خونریزی شیاف پروژسترون میدن

چون قلبش هنوز تشکیل نشده شاید ندن بهم متخصص مامای ک اینو گفت امروز میبرم پیش دکتر خودم دیشب اینطوری شدم

مگه میشه دکتر چیزی نده؟ توروخدا پیگیری کن باید شیاف بده

اینی ک دیشب اورژانسی رفتم پیشش نداد گفتش برا خودش ضرر داره اگ بچه تا ۸ هفته قلبش تشکیل نشه دکتر خودمم بیشرف منشیش باج خواست تا نوبت بده امروز برم نشون بدم سونومو

سونوقلب رفتین عزیزم اگ رفتین بایدبهتون شیافت پروژسترون بده نشاسته هم کسی ای وی اف میکنه نشاسته گل قا ...

اره یهو خونریزی بدون درد کردم داشتم میمیردم از ترس سریع بردنم سونو گفتش پوچه واژینال گرف گف جنین هست هنوز قلبش تشکیل نشده تا هفته دیگ باز برم ولی ۲۰ سیسی هماتوم دارم هنوز

چون قلبش هنوز تشکیل نشده شاید ندن بهم متخصص مامای ک اینو گفت امروز میبرم پیش دکتر خودم دیشب اینطوری ...

خب دلیل خون ریزی چیه عزیزم 

من این چیزها تازه دارم یاد میگیرم 

اینی ک دیشب اورژانسی رفتم پیشش نداد گفتش برا خودش ضرر داره اگ بچه تا ۸ هفته قلبش تشکیل نشه دکتر خودم ...

استراحت مطلق من خونریزی داشتم خیلی شدیدفقط درازکشیدم بلندنشدم حتی غذاهم تورخت خواب خوردم براسرویسم ازتوالت فرنگی استفاده کردم اونم موقع نشستن پاهام ازهم بازنکردم

2810