2777
2789

عزیزم من براثر چاقی زیاد چند سال پیش ترک های پوستی زدم رو شونه هام رو سینه هام الان سفید شدن آیا راهی هست که اینا از بین برن؟چیکار کنم بشدت رنج میبرم از این مشکل

Hich

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیکار کنم چاق بشم

اول از همه ی  ورزش مثل بدنسازی انتخاب میکنی  که اون خودش قضیش جداگانس  دوست داشتی میگم بهت وعده های غذاییتو از ۳ وعده میکنی ۵ وعده ولی بیشتر مصرفت باید پروتیین باشه 

یه نام خدا قدم ۱۷۶ وزنم ۵۰میخوام چاق شم😐

اول از  همه اینکه ورزشی میکنی یا نه که با بدنسازی این درست میشه  دوما به نسبت قدت واقعا وزنت کمه  یعنی حداقل باید ۶۰ باشی  که وعده غذاییتو زیاد میکنی به جای ۳ وعده ۵ وعده میخوری  فست فود اینام منظورم نیس چون چربی میشه  بیشتر پروتیین 

عزیزم اشتهام زیاده چ کنم؟کم میکنم باز میخورم دوباره همون داستان

فداتشم ی سری میوه ها مثل سیب یا چیز های دیکه اشتهاتو کم میکنه خب ولی بازم چارش نیس تو باید اول از همه ورزش کنی که اگر غذات زیاد باشه بیشتر عضله بشه سعی کن بیشتر به مصرف پروتئین رو بیاری 

ولع خوردن رو چه کنم باهاش؟

ببین واسه خودت ی قانون ساده بزار  خب که اکر مثلا میکم وسوسه شدی برای خوردن ی کار سخت انجام بده مثلا ۳۰ ثانیه پلانک خب نه تنها کمکت میکنه ترک کنی عادتتو حتی بدنتم ساخته میشه 😂

دوستان عزیزم انثدر حجم پیاما زیاده من واقعا قاطی میکنم اگر واقعا   دوس دارید  خودتونو حالا چه از لاغری نجات بدید سا حجم بگیرید و جدا  پیگیر شید  من ایدیمو قرار میدم  تلگرامو پیام بدید  تو شخصی قشنگ  براتون اوکی کنم مشکلاتتونو اینم ایدی بندده 

Niloofarr_mf

نه عزیزم ورزش نمیکنم

خب قشنگم ببین  ی ورزشو شروع کن و شدید پیشنهاد میکنم بهت  بدنسازی رو چون به همه جای بدنت فرم میده  جوری که از بدنت لذت میبری حتی  اون مشکلتم رفع میکنه و خوش فرم میشه 

تمرینات با وزن بدنت انجام بده ی سری تکنیکا مثل تنیک ایزومتریک یا ... کمکت میکنه حالا خواستی برات ...

لازم نکرده

الان دیدم اصلا تازه عضو شدی

اعتماد نداریم اینجا به تازه وارد ها‌

از کجا معلوم خانم باشی اصلا

بزرگی سینه و باسن و توپر شدن صورتو دوس دارم ۵ کیلو بیاد روم ژن چاقی ندارم هررررچقد میخورم یک گرمم رو ...

واسه سینت  سویا خوراکی مصرف کن

برای باسنت باید ورزشای مخصوص باسنو بزنی حالا چه تو باشگاه چه داخل خونه  و واسه حجم گرفتن باید به جای ۳ وع ه ۵ وعده بخوری  سیب زمینی و اب زیاد و مصرف پرتئینتم خوب باشه 

2810