2777
2789

برادر شوهرم ب شدت حسوده و رفتارهای بچگونه داره متاسفانه محل کارشون یکیه و زن‌داداش شوهرم اونجاس قرارع تا چند روز دیگ جدا بشن از کارشون 

خلاصه شوهرم و داداشش کتک کاری کردن و زن داداش شوهرم اومده گفته این بی عقله ولش کن 

در حالیکه همه شوهرمو میشناسن و میدونن داداشش رفتار بچگونه داره حالا من احمق همش ب شوهرم میگفتم زشته دعوا نکنین بی احترامی نکن ب زنش و خودش

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی زن چرا باید اصلا تو دعوا مردونه ک کسی چیزی بهش نگفته بیاد ب برادر شوهرش بگه بی عقل اصلا درکش نمیکنم

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید

اگه شریک خوب بود خدا واسه خودش شریک میگرفت

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
خوب می‌کنی بلاخره آشتی میکنن

نه بابا عمرا سالهاست این مشکل هست بخاطر حسادت شدید برادر شوهرم  

بخدا خانواده هم همیشه پشت اونا بودن ولی چشم دیدنمونو ندارن

سنش کمه ؟

مگه به سنه مادرشوهر خرفت من امروز دهن گندیده شو باز کرده بود با پسرش دعوا کرده منو فحش داد که شنیدم و عصبی شدم

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
حالا احساس میکنی چون فحش ندادی باختی؟

من اصلا اونجا نیستم فقط حیف من ک ب شوهرم صبح تا شب میگفتم حق نداری بهشون توهین کنی کارتو بکن ابروتون می‌ره میگن دوبرادر نمیسازن اونوقت جاری ده سال بزرگتر از من می‌ره ب شوهرم ک همسنشه فوش میده در حالیکه شوهرم هیچی بهش نگفته فقط گفته عقلم از تو یکی دیگ بیشتره

مگه به سنه مادرشوهر خرفت من امروز دهن گندیده شو باز کرده بود با پسرش دعوا کرده منو فحش داد که شنیدم ...

کامل به سن نیست اما ممکنه گاهی از سر کم سن و سالی و خامی اتفاق بی افته

امضا ندارم اثر انگشت زدم
چقدر بچه بازی دراوردن

خدا کنه جدا شن از کار منم راحت شم از دعواهاشون

کامل به سن نیست اما ممکنه گاهی از سر کم سن و سالی و خامی اتفاق بی افته

شوهرم بی سر و صداس ۳۲شالشه داداشش ۳۵سالشه همش ب شوهرم فوش میداد تا چیزی میشد تهدیدش میکرد بزنتش شوهرم صبرش تموم شد و ی روز ک رفته کتک کاری

2810