2777
2789
عنوان

از دست مامانم ناراحتم

123 بازدید | 13 پست

دیروز با مامانم بازار بودیم من آزمایش دادم ت خونم تشخیص عفونت دادن دکتر بهم گفت شلغم بخوری خوبه 

تو بازار یمقدار شلغم می‌خریدم پولم خیلی کم بود ت حسابم در حد ۸۶ ت کلا خرید کردم 

حالا من داشتم شلغم بر میداشتم مامانم گفت لبو هم بردار گفتم پول ندارم مامان اگ حساب میکنی بردارم گفت نه من دلم لبو میخاد بردار دوتا انداخت لبو حساب کردم 

داداشمم مریضه 

مامانم زنگ زد ب بابام گفت لبو بخر داری میای ی مقدار هم بابام خرید ولی چیزی ک خرید پلاسیده هاس

ب مامانم گفتم من این شلغمارو برا خودم خریدم نمیخام از مال من بدی ب داداشم بابا براش خریده از همونا بده

بعد از عمد شب اول ۳ از شلغم های من پخت دوستاش خودم خوردم یکی دادم ب داداشم 

صب هم یکی پختم 

حالا دیشب گفت شلغم میخوری گفتم آره بقیه شلغم های منو پخته بود بعد هرچی پلاسیده ک بابام خریده رو برامن گذاشته 

همشون ک خورده بودن از همونا هم باز ی پلاسیده ش پخته گذاشته برا من 

خیلی ناراحت شدم 

هرچی مونده خراب می‌زاره برا من تازه هاش برا خودش و پسرش برمیداره 

من مشکلی ندارم با داداشما

از رفتار مامانم بدم میاد خیلی خودشیفته س از عمد ادمو اذیت می‌کنه مخصوصا منو بار اولش نیس 

چیزی ک برا من باشه بدون اجازه برمیداره میده ب داداشم یا خودش استفاده می‌کنه 

خیلی ناراحت شدم یکی از کاراشه خیلی کار های بدتر از این هم سرم درآورده این چیزی نیست 

باید چیکارش کنم وقتی میبینم ایقد بدجنس بازی در میاره انرژیم از دست میدم 

هرچی مونده و پلاسیده س گذاشته برامن حتی یدونه هم نداشته نامرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد بدجنسی مگه نمیگی داداشت مریضه خب حالا دوتاشلغم خورده

دوتا اره ولی کل شلغمای تازه رو دیشب پخته هرچی پلاسیده گذاشته واسه من حداقل یکی برامن میزاش 

بعدش این کوچیک ترین کاریه انجام داده 

پول داشت ت بازار نخرید گفت تو بخر بعد از هرچی من خریدم برا خودش و پسرش در نظر گرف هرچی پلاسیده حق من می‌دونه 

من کاری ب داداشم ندارم من از رفتار مامانم ناراحتم وگرنه من خیلی بیشتر از اینها برا داداشم هزینه میکنم 

تو متوجه حرف من نشدی ک دلخوری من از چیه 

مم متوجه منظور و دردودل شما شدم

پسرش رو به شما ترجیح میده و عدالت در حد زیر صفر !!! متاسفانه 

ابنا شخصیت دیکتاتوری دارند  و باهات حال نمیکنه

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
مامانا چرا جدیدا اینجوری شدن خوب بنظرم بهش بگو ازین کاراش ناراحت میشی

اهمیت نمی‌ده 

دیروز صبح برا خودم میوه پوست گرفتم یمقدارش موند گذاشتم بعدا بخورم 

دقیقا همونا رو برداشته برا تغذیه داداشم حالا کلی میوه دیگ ام هست از مال من برمیداره 

فک میکنم از من بدش میاد اینکار می‌کنه 

چن سال پیش طلا برامن خرید سریه قضیه ای طلاهامو برداشت دیگ بهمن نمی‌ده 

فکر نمی کنم از روی بدجنسی باشه عزیزم بیشتر از روی سادگی هست

نه بدجنسیش 

از بچگی همینطور بود من ۲ سالم بود ی داداشم دنیا آمد 

اینی ک تاپیک زدم ۱۰ سال ازم کوچیکتر هست الان ۱۸ سالشه 

اون ک دوسال ازم کوچکتره ۲۶ سالشه الان 

مامانم از همون بچگی ذوق این ک پسر آورده همیشه تو تغذیه بمن کم میزاش

موز برا اون گردو و بادوم برا اون 

من چند دونه دیگ حق نداشتم بخورم 

و خیلی چیزای دیگ الان دیگ بدتر هست ینی از پول خودمم ب‌خودم رحم نمیکنه 

فقط با من اینطوریه تازه باز من خودم همیشه پول دستم باشه میخرم زیاد بهشون میدم ولی وقتی میبینم اینطوری عمدا رفتار می‌کنه دلم می‌شکنه 

مثلا کباب می‌خریدم با داداشم میگفتم بیا باهم بخوریم مامانم میومد تند تند برا داداشم لقمه میگرف ک‌من بیشتر نخورم 

یا اون یکی ابجیم بیرون چیکن سوخاری میخورد پیاز سوخاری هاش مونده بود من خواستم بردارم بخورم مامانم آمد ازم گرفت نزاش مزه کنم چون ابجیم خریده بود حالا من چقدر قبلا پول دستم میومد هزینه میکردم خوراکی میوه شیرینی پیتزا... میخرم بخورن

بمن اینطوری کرد ناراحت شدم گفتم من ای همه چیز میز میخرم اونوقت ی پیاز سوخاری اونم ته مونده غذای آبجی بود میخاسم مزه کنم نزاشتی ..

از سرش نمیره انگار دلش نمی‌کشه ب من انگار نمی‌دونم چطوری بگم 

فقط دلم می‌شکنه متوجه این رفتار میشم 

دوتا اره ولی کل شلغمای تازه رو دیشب پخته هرچی پلاسیده گذاشته واسه من حداقل یکی برامن میزاش بعدش این ...

چرا متوجه هستم چی میگی منم مامانم صدمرتبه از مامان تو بدتره داداشمو میپرسته ولی من یه ساعت برم مغازه و برگردم بچمو نگه نمیداره هر چی پول داره میده به اون ولی ما قرض بخوایمم نمیده و.....ولی من دکتر بره میبرم وقت میگیرم براش  بستری بوده پا تختش بودم و هر کار دیگه ای داره انجام میدم چون خدا هست و میبینه ولی داداشم هیچی مامانم میگه بچم کار داره انگار مابیکاریم 

در مورد رفتار شما نظر دادم که کارت خوب نبود 

چرا متوجه هستم چی میگی منم مامانم صدمرتبه از مامان تو بدتره داداشمو میپرسته ولی من یه ساعت برم مغازه ...

من کاری نکردم من ماه گذشته ۲ت میوه خریدم گذاشتم یخچال همه بخورن هنوزم هس

ولی مامانم از سر شلغم نمی‌گذره پول داشت نخرید من از پول خودم خریدم بعد نمیزارع خودم استفاده کنم هرچی مونده خراب برا من گذاشته 

از نفرتش هس ک این رفتارا می‌کنه 

وگرنه برا دوتا شلغم نمردم دلم از رفتارش شکسته 

این ک میخواست ب پسرش بده همون بازار می‌خرید چرا نخرید حالا گ خریدم نمیزارع خودم استفاده کنم 

بدجنسیش نیس پس چیه

داداشت ناتنیه ؟

به نظرم حساس شدی اینکه میوه خورد کردی که میخواستی بقیشو بعداً بخوری مامانت گذاشته برای تغذیه داداشت یا اینکه مریض بوده بهش شلغم داده چیزای عادیه ،خوابگاه که نیست یه چیز بزاری یخچال بگی کسی دست نزنه خونست دیگه

مامانا چرا جدیدا اینجوری شدن خوب بنظرم بهش بگو ازین کاراش ناراحت میشی

بهش گفتم داد و بیداد می‌کنه 

میگ کجاش مونده س اونا 

میگ‌ خداکنه ب پول نرسی اینطوری هستی

داد و بیداد می‌کنه 

خیلی بیشعوره آدم خودشیفته ایه ازش متنفرم 

حق اعتراض هم ندارم فقط ازم بکنه بخوره 

گله کنم میخاد مث وحشیا حمله کنه بهم 

خوب هم می‌فهمه از من بدش میاد اینطوری رفتار می‌کنه 

داداشت ناتنیه ؟به نظرم حساس شدی اینکه میوه خورد کردی که میخواستی بقیشو بعداً بخوری مامانت گذاشته برا ...

ن برا بقیه رعایت می‌کنه فقط از مال منو رحم نمیکنه ب‌ یورشه

تنیه

کلا از من بدش میاد 

وظیفه من می‌دونه رفتارای بچگانش و بدجنسش رو تحمل کنم 

کلی خوبی کنم نمی‌بینه 

بهش گفتم ناراحت شدم ازین رفتارت داد و بیداد و هوار راه انداخته میگ‌میرم شلغم میخرم میارم بهت میدم ازش بدم میاد اصلا درک و شعور نداره همیشه من باید سکوت کنم و کوتاه بیام خیلی ضربه زده با این رفتارش به من تو زندگیم