2777
2789

پیداش نمیکنم.

شیر و شکر و وانیل و پودر ژلاتین، ترکیب کرده بود و گذاشته بود یخچال که ببنده.

میخواستم‌ از دوستان‌ اگه کسی درست کرده و نسبتهای دقیق رو میدونه لطف کنه به من بگه که موادم حروم‌ نشه.

البته من شکر ندارم میخوام‌ با پودر قند درست کنم

نسبت شیر و شکر چقد باشه، به ازای یک لیوان شیر چقد شکر اضافه کنم که  خیلی شیرین نشه و  دلو بزنه و نه خیلی کم شیرین که بی مزه بشه؛ حد وسط باشه و پودر ژلاتین چقدر بریزم و اینکه ، شیر و شکر و ژلاتین رو بذارم حرارت ببینه که حل بشه یا خیر ؟ 

من که چشمی میریزم شکرو یه قاشق یه قاشق اضافه کن تست کن هر وقت اندازش خوب بود دیگ نریز ژلاتینم معمولا یه ساشه برا یک و نیم لیوان جواب میده اگ ژلاتینو بنماری کنی راحت تری چون هم خوب میبنده همم ک تهش نمیمونه سفت شه بچسبه کف ظرف موادت هدر نمبره نترس  من همینو با گل نشاسته و زعفران و شیر و شکر درست میکنم مثل دنت میشه تقریبا اونم خوشمزس

من که چشمی میریزم شکرو یه قاشق یه قاشق اضافه کن تست کن هر وقت اندازش خوب بود دیگ نریز ژلاتینم معمولا ...

گل نشاسته منظورتون‌ نشاسته ذرته یا نشاسته گندم؟

بعد دومی رو بدون ژله ووژلاتین‌ درست میکنید؟ ممکنه دستورشو بگید؟ و همینطور نسبتها رو؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گل نشاسته منظورتون‌ نشاسته ذرته یا نشاسته گندم؟بعد دومی رو بدون ژله ووژلاتین‌ درست میکنید؟ ممکنه دست ...

نشاسته گندم اون سفیدا هستن مثل گچ میمونن کوچولو کوچولو سفیدن بله دومی بدون ژلاتین درست میکنم 

من نسبت دقیقشو چون همینطوری درست میکنم نمیتونم بگم ولی دو لیوان شیر  میریزم با دو تا قاشق غذا خوری مشاسته وقتی سرده شیر نشاسته رو میریزم گرم بشه گوله میشه وقتی تو شیر هل شد بهش دوتا قاشق شکر میزنم یکمم تست میکنم شکرش اندازه باشه بعد گلاب و هل و زعفران اضافه میکنم هم میزنم یکم که سفت شد شیر تو طرف میریزم میزارم یخچال خودشو میبنده مثل فرنی میشه 

2805