پیداش نمیکنم.
شیر و شکر و وانیل و پودر ژلاتین، ترکیب کرده بود و گذاشته بود یخچال که ببنده.
میخواستم از دوستان اگه کسی درست کرده و نسبتهای دقیق رو میدونه لطف کنه به من بگه که موادم حروم نشه.
البته من شکر ندارم میخوام با پودر قند درست کنم
نسبت شیر و شکر چقد باشه، به ازای یک لیوان شیر چقد شکر اضافه کنم که خیلی شیرین نشه و دلو بزنه و نه خیلی کم شیرین که بی مزه بشه؛ حد وسط باشه و پودر ژلاتین چقدر بریزم و اینکه ، شیر و شکر و ژلاتین رو بذارم حرارت ببینه که حل بشه یا خیر ؟