2777
2789

تاپیک قبلی گفتم تصمیم گرفتم هر روز بیام رژیم و فعالیتامو اینجا گزارش بدم که متعهد تر باشم. اخر ماهم مقدار کاهش وزنمو اعلام میکنم.

امروز 1470 کالری مصرف کردم که یه کم بالاتر از حد مجاز بود اما 115 کالری با پیاده روی سوزوندم. از فردا سعی میکنم بهترش کنم. 

بچه هایی که قرار بود تگشون کنم.

@کاکرویوگا‍ 

@golchai‍ 

دارم سعی میکنم وزن کم کنم😁 وزن شروع (شروع جدی از ۳۰ فروردین ۱۴۰۲): ۶۲.۵ ---> ۶۱.۷---> ۶۰.۳ ---> ۵۹.۳---> ۵۸.۷---> ۵۸.۲---> ۵۷.۸---> ۵۷.۱---> ۵۶.۵---> ۵۵.۹---> وزن هدف ۵۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه یکم توضیح بدی؟

گلم‌من از صبح تا ساعت ۴ بعدازظهر بجز اب چای ودمنوش چیزی نمیخورم بعدش از۴تا مثلا ساعت ۸ اینجوریا تایم ازاد دارم هرچی دوس دارم میخورم ولی باکالری شماری مثلا من روزی ۱۲۰۰ کالری میخوردم خدایش خیلی هم سیرمیشدم وعادت کرده بودم ولی بخاطر یه سری موارد سفر واین چیزا برنامم بهم خورد وگرنه خیلی خوب داشتم پیش میرفتم فقط دور نوشابه وسرخ کردنی و قندمصنوعی کامل خط بکش زود نتیجه‌میگیری اگه کنارشم پیاده روی یا رقص توخونه داشته باشی که خیلی هم عالی میشه

2810