2777
2789
عنوان

التماس میکنم جواب بدین😭😭😭😭

662 بازدید | 74 پست

توروب فاطمه زهرا قسمتون میدم هرکی هراطلاعی داره بگه بچم داره ازبین میره تافردا ک برم روانشناس من خواهرم فوت شده تواون تایم من گریه کردم اشک ریختم وبچم میدید ولی نشد زیادازم سوال بمرس فقط میگف مامانی خاله راضیه شفاپیدامیکنه یان من کلی دعاش کردم و... بچم ددوروز ک شباش بدتر میشه مدام یکسره گریه ک اره من میمیرم تومیمیری بابا میمیره ابجی میمیره مثل خاله راضیه میشین خداچیکارمون داره ک اینکارو باهامون میکنه خدا چرااینفکرای بد روازسرم بیرون نمیکنه خسته شدم تازه میگف ن تو ون بابا رودوس ندارم عمو سجاد بابای منه من میخام بمیرم ببینید حتی حرف زدنش توخواب بدون کلمه ای غلط ونامفهوم توخواب ایناروتکرار میکنه دارم میمیریم ترس انداخت توجونم برابچم چیکارکنم چراایطور شد خودش اولش میگف فیلم ترسناک بعد رفتم پشت صحنه فیلمو نشون دادم گفتم مامان نگا ه دروغ بعد گف باشه این دروغ ولی چرا خدا ماباید بمیریم خدا چیکارمون داره وزار زار گریه قلبم داره خفه میشه حتی نمیتونم جلوش گریه کنم برابچم دعا کنیددددد توغربتم دارم پیر میشم دارم میمیرم نفسم بند اومد ازاین حجم درد ایه الکرسی برابچم بخونید امن یجیب بخونید بچم بچه شادی بود یک شبه چیشد پشت این صفحه مجازی ی مادره ک حتی نای حرف زدن ندارم دستم ب دامنتون برابچم دعا کنید 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صلوات گفتم

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر