2777
2789
عنوان

یه جمله انگیزشی بگین برم نونوایی

284 بازدید | 48 پست

الان برم تا یک ساعت تو صف هستم ... دوست داشتم برم استراحت کنم . خواهرم سرکار میره و مادر پدرم پیرن

اگه لایک کردم یا جواب ندادم یعنی همون جمله اول انگیزم شد و رفتم . بعد نونوایی میام حواب میدم . ممنون

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂بیا تو بگو @مامان_پسرکوچولو    

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

2805
از اسنپ نون بگیر

گوشیم سادست یعنی قدیمیه نصب نمیشه

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

پاشو برو هم میری ببرون یکم هوامیخوری دلت وامیشه هم به گشنگیه بعدش فکرکنی خودش انگیزه اس😅 به ابن فکرکن بعد از یه صف طولانی بایه نونگرم توراه خونه ای و ازش میخوری😁

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
برو نونوایی نونوایی جای خوبیه

رفتم 😀😀😀

گوشیم سادست یعنی قدیمیه نصب نمیشه

میدونی چقد ادم هستن ک تو نونوایی بختشون باز شده

پس پاشو برو🤗🤭🤭🤭

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
پاشو برو هم میری ببرون یکم هوامیخوری دلت وامیشه هم به گشنگیه بعدش فکرکنی خودش انگیزه اس😅 به ابن فکر ...

ممنون .... حتما میرم 

ممنون .... حتما میرم

😂😘

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

اگه مجردی

برو نونوایی شاید دل یکیو گرفتی 😁😁

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

2810