2777
2789
عنوان

خواستگارم به خاطر مهریه عقب کشید

113 بازدید | 12 پست

بچه ها من این سوالو دیشبم پرسیدم اما واقعا دارم دیوونه میشم خواهشا بگین چی کار کنم اگه جای من بودین چی کار میکردین خیلی دل تنگ میشم ؟ مسئله ای که دارم اینه من با آقایی ۸ ماه برای آشنایی و ازدواج خانواده ها هم خبر داشتن ، داشتیم آشنا میشدیم راجب مهریه حرف زدیم تصمیم گرفتیم ۱۱۴ تا باشه بعد چند ماه یه شب زنگ زد گفت این تعداد رو خانواده م قبول نمیکنن و زد زیر حرفش ،گفت  فقط ۱۴ تا سکه و بعد ۳ و ۴ سال خونه خریدیم نصفشو میزنم به نامت ، اما قانون گفت که وقتی ملک وجود واقعی نداره و خریداری نشده نمیشه به عنوان مهریه ثبت بشه .من بهش گفتم ۵۰ تا سکه باشه اگه تو بعدا خونه زدی به اسمم منم مهریه رو میخشم اونم قبول نکرد . این آقا قبلا خانمی رو هم به مدت ۵ سال صیغه کرده بوده و رابطه جنسی داشته باهاش من بابت این ۱ ماهی حرف نزدم باهاش اما اومد گریه کرد و گفت از گذشته خودش پشیمونه منم چون دوسش داشتم چشم پوشی کردم حالا میترسم ۱۴ تارو قبول کنم اولا بعدا تو زندگی بهم بگه من ک رفته بودم خودت اومدی سمتم بعدشم چون قبلا گذشته بدی داشته میترسم خیانت کنه چون مهریه م کمه . وضع مالی خوبی هم داشت ۱ مغازه داره که داده اجاره یه مغازه هم خودش اجاره کرده ماشینم داره . ۳۱ سالشه و مهندس و نصاب منم ۲۲ و معلم . دوسش دارم نمیدونم چی کار کنم اما اون راحت گذاشت رفت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

توروخدا با قلبت تصمیم نگیر.با ۱۴تا سکه تا صدات دربیاد طلاقت میده دیگه.بعدم ۱۱۴تا عرفه اینکه قبول نمیکنه ی ریگی ب کفشش هست.وقتی انقد راحت ول کرده رفته بعد ۱۴تارو قبول کنی فک میکنی خونه موندی میخای فقط شوهر کنی.تا دلت بخواد اینو میزنه تو سرت.اون نمیزارع پای عشق و دوس داشتن 

یه دختر خانمی رو میشناسم که وضع مالی خیلی بدی دارن در حدی که حتی به نون شبشون هم محتاجن بعد به خواستگاری گفته بود مهریه رو باید با خانوادم صحبت کنی ممکنه بهت بگن ۱۴۰۳تا حالا یه سه تا شو بخاطر تو کم...مهرشو ۶۰۰تا زدن اینقد خودشو دست بالا گرفت.؟...واقعیت همینه به رفتار خودت بستگی داره نه شرایطی که داری

خیانت کردن و طلاق ربطی به تعداد سکه های مهریه نداره. ولی برام جالبه با اون تاریخچه درخشانی که این آقا داره، چرا هنوز مایل به این ازدواجی....

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

ولش کن گلم 

به درد ازدواج نمیخوره

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم