2777
2789

لطفا بی تفاوت رد نشید ازین تاپیک محتاج یک حرف و اشاره شمام

حاجت سختی دارم که گفتنی نیس خیلی دعاکردم ونه ازش رها میشم نه اجابت میشه

چی بخونم حل شه

تا مرز اجابت میره تمام بدنم از شوق میلرزه لحظه آخر همش خراب میشه

یاعلی

زیارت عاشورا

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

تنها کسی ک باهاش جرف میزدمو درد دل مسکردم خدا بود جز اون کسی رو نمیدیدم فقط اون من آروم میکرد

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

نماز و بقره خوندنم واقعا راهو روسن کرد برام...البته من قبلنا نماز خون نبودم...و کلا بشدت دعا میکنم راستش بعضیاش براورده شده ولی بیشتر وقتی برا دیگران دعا کردم اونا براورده شدن

سوره‌ی یاسین و صلوات برای من خیلی گره‌‌گشا بود امیدوارم برای تو ام صدهزار برابر معجزه کنه

هفت یس هدیه به هفت سلطان رو خوندم خوب بود اما الان پریودم نمیتونم بازم بخونم و حالم بده

یاعلی
2810