2777
2789
عنوان

توی تنگنا وبن بست زندگیتون چه دعایی معجزه کرد واستون

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 87 پست

هرچقد حالت بد هم باشه واسه حرف زدن با خدا حال داشته باش 

منم حالم بده تموم راه ها بسته شده ته ته ناامیدی هستم نیاز معجزه هستم با اینکه امیدی ندارم ولی شدیدا تکیه توکل به خدا کردم 

چون دست خدا چیزی نیست مارو نجات بده خوشحال کنه 

پس دست نکش از دعا و چله اینا منم اول حال نداشتم میگفتم هیچی نمیشه ولی یه مدتی هست عجیب وابسته چله و ذکر کردن شدم 

هرچقد هم انجام میدم بیشتر شاید دورتر میشم غیر محال به نظر میرسه ولی ته دلم میگه این شبطان که وسوسه میکنه برو سمت خدا 

خدا بخواد معجزه میکنه تو هم از الان انجام بده من ساعت ۳ نماز شب میخونم تو هم اماده شو نماز شب بخون برا منم دعا منم برات دعا میکنم از خدا بخوا یه اشاره ای واست بده میده گه انشالله هرچی تو دلت هست طاقت درد رو نداری خدا معجزه کنه شادت کنه عزیزم به حق این روزهای ایام فاطمیه از مامان بخوا💔🥲🤲🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
وای خوشبحالت منم نذرمیکنمدارم دق میکنم مدام یه کتاب دعا دستمه و دعامیخونم تسبیح اشک امام زاده صلوات ...

سیل صلوات راه بنداز.... همینجوووووووووووری مدااااااوم صلوات بفرست

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من یکبار ۱۰۰ تا ایت الکرسی نذر حضرت عباس کردم خدا ببخشه منو حتی کامل هم نخوندمش سر ۱۰ تا حاجت گرفتم

یک جا باید خونده بشه؟

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
هر روز کامل می‌خونی ؟

من از ابان پارسال تا شیش هفت ماه هرروز کامل میخوندمش الان بخاطر اینکه درس دارم سه قسمتش کردم و تو سه روز میخونمش معمولا البته اگه دلم خیلییی گرفته باشه شاید کاملا بخونمش بستگی داره ولی حتما میخونمش

نماز شب بخون لازمم نیست همه اش رو کامل بخونی فقط تو سکوت شب و تنهایی بخون بعد درد و دل کن با خدا عجیییییب آروم میشی منم قبلا تو همچین موقعیتی بودم هر دعایی ام کردم نشد که نشد ولی بعد ها فهمیدم اون تنگنا و سختی رو باید از سر می گذروندم که کاسه صبرم بزرگتر شه و حکمتش اصلا همون درد کشیدن و  صبورتر شدن خودم بوده 

وای خوشبحالت منم نذرمیکنمدارم دق میکنم مدام یه کتاب دعا دستمه و دعامیخونم تسبیح اشک امام زاده صلوات ...

عزیزم یکبار برای رسیدن ب ی ادمی کلییی موانع سر راهم بود انقدر نذر کردم و گریه کردم و از خدا خواستم بزور بزور به خواسته ام رسیدم اما حالا بعد سه سال دارم طلاق میگیرم 😀

ببین گلم ی نشدنایی گاهی به نفعمون هست همیشه نباید ی چیزی رو بزور از خدا و اهلبیت بگیری اونا دلشون نمیاد ندن میدن ولی متاسفانه .... :)

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

سلامنماز...

علیکم السلام. التماس دعا

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
هرچقد حالت بد هم باشه واسه حرف زدن با خدا حال داشته باش منم حالم بده تموم راه ها بسته شده ته ته ناام ...

برام دعاکن الان پریودم

بخدانمیخوام بگم چه دعاهایی خوندم ریا نشه یاکسی نا امید نشه 

اما دیگه طاقت ندارم نابودشدم 

تا مرز اجابت میره یهو به بدترین شکل بهم میریزه دیگه طاقت وصبرم نمونده

میشه برام دعاکنی

یاعلی
هر روز کل سوره بقره رو میخونی؟

جدیدا تو دو روز یا سه روز کاملشو میخوندم ولی قبلتر هرروز کاملشو میخوندم...بجای وقت تلف کردن تو مجازی واس بقره خوندن وقت میذاشتم و واقعا هزار برابر سودش بیشتر از مجازی بودن بود

2810