زیارت عاشورا با روش ایت الله حق شناس تضمینینذر ایت الکرسی به حضرت عباسنذره مجلس و سفره حضرت علی اصغر
نذر آیت الکرسی برا حضرت عباس چجوریه؟
الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نماز و بقره خوندنم واقعا راهو روسن کرد برام...البته من قبلنا نماز خون نبودم...و کلا بشدت دعا میکنم ر ...
نمازهای یومیه منظورت هست؟ یا نماز خاصی؟
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
من یکبار ۱۰۰ تا ایت الکرسی نذر حضرت عباس کردم خدا ببخشه منو حتی کامل هم نخوندمش سر ۱۰ تا حاجت گرفتم
ای جاااااااااااانم حضرت عباس
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
من هرروز میخونم و کاری ب چله ندارم و واقعا ازون روزی ک شرو کردم ب خوندنش راهم روشن شده و بعد ک شرو کردم ب نماز خوندنم کاملا مسیر روشن شد...تو مسیر نماز و قران بودن رو دست کم نگیر لطفا ...هرچند ک خودمم ی ادم مذهبی تیستم و جدیدا این مسیرو میرم ولی خدایی نتیجه دیدم
من هرروز میخونم و کاری ب چله ندارم و واقعا ازون روزی ک شرو کردم ب خوندنش راهم روشن شده و بعد ک شرو ک ...
هر روز کل سوره بقره رو میخونی؟