2777
2789

خونم تهرانه 

تهران پارس هستیم فلکه اول

خونمو چند ماهه کامل کردم همه چی نو خریدم خود خونه رو باز سازی کردیم و حسابی تمیز شده

حالا تو شهرک امید که خیلی وقته ارزومه اونجا خونه داشته باشیم و زندگی کنم یه موقعیت پیش اومده که میتونیم بریم اونجا خونه بخریم خونش ولی بازم به بازسازی احتیاج داره و طبیعتا بدهکار میشیم

خونه ای ک الان داریم همسایه هامون خوبن

یه بوستان نزدیکمونه که مردم سگاشونو بدون قللاده میارن و خیلی فضای وحشتناکیه برام بخاطر ترس شدیدم یکی از دلایلی هم ک میخوام برم از اینجا همینه

و شهرک امید به باغ پرندگان خیلی نزدیکه فضاشو مردمشو کلا خیلی دوسش دارم

شوهرمم گفته تصمیم با من

چ کنمممم😐😐🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

من اگه تهرانپارس بودم همونجا می موندم..ولی اگه نزدیک لویزانه هم خوبه زیاد به تهران دور تیست..هواشم بهتره..اگر ماشین داری و رفت و امدت سخت نیست می خواهی بری برو...

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

یه خونه نوساز خریدیم خشک بود خودمون همه چی خریدیم انقدر خوشگل بود بعد از ۳ماه گذاشتیم فروش بره فقط وفقط به خاطر همسایه طبقه ی بالایی یه خانواده ی بی فرهنگ بودن الانم اومدیم ویلایی قدیمی خریدیم ولی اینجا آرامش داریم

جای شما بودم حتما عوض میکردم

تو خدای آرزوهای محالی۰۰۰۰  
2810