2777
2789
عنوان

توی تنگنا وبن بست زندگیتون چه دعایی معجزه کرد واستون

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 87 پست
اخ که دلم‌خونه کاش میشد رهاکردیکسال وچندماه ازعمرم درگیر این جریانم دلم میخوادازین برزخ دربیامممنون ...

نمیدونم‌مشکلت چیه 

اما من سالیان برای هر مشکلی طول کشید تا درست شد 

یه مشکل شاید بگم شش سال 

یکی دیگه حدود نه سال 

چی بگم‌ دنیاست دیگه 

مشکلاتتم‌ بخاطر کم بودن خودم تو زندگی بوجود اومد برام چیزایی شاید مثل غرور زیاد یا امید بستن به آدمی یا صبر کم 

یا برای امتحانم‌اما هیچ وقت از خدا دست نکشیدم بلکه رابطه ام باهاش عمیق و عاشقانه تر شد 

باید رها کنی تا برسی 

ولی تنها راه نجات‌از غصه و استرس پناه بردن به خدا بوده برام 

خدا هر کس رو یه جور امتحان میکنه در واقع برای رشد روح خوده آدم هست این مسائل 

ان شاء اله خدا به دلتون نگاه کنه و به حق حضرت  بی بی رقیه جانم  زودتر مشکلتون حل بشه من خیلی بهش اعتقاد دارم یعنی بگمت سه سال که سفرشون تو خونه میزارم خودمو و شوهرم‌میشینیم‌پاش تنهایی‌ البته باید پاک باشین و غسلی به گردنتون‌نباشه و مال حلال و‌پاک و خونه دور از نجاست داشته باشین‌ که فرشته ها بتونن به خونتون ورود پیدا کنن و روضه اشو سرچ‌میکنم به همراه روضه حضرت علی اصغر سه سال ازش حاجت‌ میبینم هر سال .سفره ساده و بدور از تجمل اما با دلی شکسته و توجه خاص به اون حضرت‌باید باشی من هر سال تو‌ماه محرم میزارم 

دلت که با خدا باشه پادشاهی میکنی عزیزم 

منم دلم پنجره های بزرگ‌وبالکن میخواد اما شوهرم هیچوقت نمیذاره رنگ اسمون رو ببینیم‌تمام خونه رو با پر ...

شبها که کسی نیست و همه خوابن برو زیر آسمون یا‌از پشت پنجره رو به آسمون با خدا درد دل کن سبک میشی‌ عزیزم ‌خدا  خیلی دوست داره‌صدای بنده شو بشنوه اول یه‌چن تا از اسامی اعظم خدا رو بگو سرچ کن برات میاد بگو و شروع کن با زبون خودت باهاش حرف بزن به‌خودش قسم که هیچ کسی یه اندازه خدا دوستمون نداره 

به اعتقاد من اول و آخر خدا عاشقمونه بعد خودمون و بعد  پدرومادر و بعد همسر و فرزند 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
انشالله گره ات باز میشه فردا متطرم بیایی بشارت بدی همین جا برا من هم امید بشه 😭🤲🏻خدا بزرگه انشالل ...

عزیزم ممنون ازمحبتت❤

انشالله خدا همه گره های زندگیت روباز کنه بیای اینجا مژدشو به من بدی

یاعلی
سلام عزیزم از دیشب فکرتم دعا کردم چی شد امروز مشکلت حل شد کاش بگی اره

سلام فدات شم از دعای خیر شما امشب حالم بهتره 

حاجت من خیلی پیچیدس یهو درست نمیشه اما یک ماهی بود خیلی خیلی بدترشد اوضاع اما از لطف دعای شما امشب اتفاق خوبی در رابطه با حاجتم افتاد و خیلی ازت ممنونم ❤❤❤❤

انشالله عرچی از خدامیخوای بهت بده

منو فراموش نکن توی دعاهات از خدا بخواه این مشکلم کامل حل شه تا آخر عمر دعات میکنم

یاعلی
سلام فدات شم از دعای خیر شما امشب حالم بهتره حاجت من خیلی پیچیدس یهو درست نمیشه اما یک ماهی بود خیلی ...

باشه عزیزم همین که یکمی هم باشه به حاجتت نزدیک شدی یه دنیا ارزش داره امیدوار شدن واست خیلی دعا میکنم همین هفته مرثیه داریم به خاطر مشکل من 😭 یادت میکنم دعات میکنم 

انشااله خدا کمکمون کنه موقع دعا کردن واسم بکو خدایا همسرش برگرده سر زندگیش معجزه شه ادمهای که دخالت کردن نتونن جدا کنن

باشه عزیزم همین که یکمی هم باشه به حاجتت نزدیک شدی یه دنیا ارزش داره امیدوار شدن واست خیلی دعا میکنم ...

انشالله برمیگرده و خوشبخت ترین شی

حتما دعامیکنم

حدیث کسا زیادبخون واسه مشکلات خانوادگی عالیه

یاعلی
انشالله برمیگرده و خوشبخت ترین شیحتما دعامیکنمحدیث کسا زیادبخون واسه مشکلات خانوادگی عالیه

منن کلا امید ندارم ولی هرچی صلاحه اتشالله 

حدیث کسا روزی یه بار میخونم کاش معجزه شه 

خیلی داغونم خیلی ظلم و تحقیرم کردن با ابروم بازی کردن 

اذیتم کردن و شاهدم خداست که اصلا بهشون هیجی نکردم

به خاطر دخالت خانواده و دعوا منو بازیچه کردن طلاق میدن 

😔😔 اگه نمیخواستین منو چرا گرفتین خب گرفتین چرا بی علت طلاقم میدین باشه طلاقم هم میدین چرا تهمت میدین 😭

خیلی بده خیلی 

منن کلا امید ندارم ولی هرچی صلاحه اتشالله حدیث کسا روزی یه بار میخونم کاش معجزه شه خیلی داغونم خیلی ...

دعای علوی مصری رو بخون خیلی معنیش قشنگه واسه دشمن هم جوابه بزن توی نت بخون درموردش

من یکبارخوندم وسطای خوندنش حاجت گرفتم

دعای مربوط به امام زمان هست

امتحان کن انشاللن بیای بگی حاجت گرفتی

یاعلی