2777
2789
چطور جمع کنم وقتی ندارم؟شوهرم صد تومن پول تو جیبی نمیده

ازش بخواه قشنگ 

هرجور ک میدونی ،زشته بخدا اون شرعا و قانونا شوهرته ینی چی این رفتارش اخه

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازش بخواه قشنگ هرجور ک میدونی ،زشته بخدا اون شرعا و قانونا شوهرته ینی چی این رفتارش اخه

حالا که سه بار ردم کرده 

زشت نیس دوباره بخوام؟

از اینکه دوباره مثل قبل بگه بدم میاد

حالا که سه بار ردم کرده زشت نیس دوباره بخوام؟از اینکه دوباره مثل قبل بگه بدم میاد

۳ بار پول خاسی نداده؟ کلااا ن فقط برا لیزر .بنظرم یکم باهاش سر سنگین باش

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
حالا که سه بار ردم کرده زشت نیس دوباره بخوام؟از اینکه دوباره مثل قبل بگه بدم میاد

برین روش بابا یعنی چی پول بهت نمیده 

پس برا کی کار می‌کنه 

بهش طعنه کنایه بزن که چقدر خسیسی 

هر کی تو دوران عقد و نامزدی خودشو دست و دلباز نشون میده تو چقدر خسیسی 

مدام بهش سرکوفت بزن چه ساده ای خواهر 

اره لیزر اجازه نمیده

نگو بهش ک میری نمیفهمه ک ،انقد خودتو نده دست این ادم

کدوم مارکش؟ من میترسم استفاده کنم☹️

مطرح

برای چی میترسی اتفاقا از تیغو ژیلت که بهتره بعدشم خاصیت دارویی هم داره خداروشکر این چند ساله من اصلا عفونتم نگرفتم همیشه مثل یه دسته گل بوده🤭🤭🤭🤭

بلد باشی نمیسوزهزیاد نباید بزاری بمونه بعدم باید با آب خیلی داغ خیسش کنی تا اثرش سریع و بهتر باشه

اره چون تا حالا استفاده نکردم نمیدونم چجوریه🤦‍♀️

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏