2777
2789
نمیذاره

چشم بازارو کور کردی بااین شوهر کردنت 

هی منو ریپلایی و لایک میکنن باز میام اینجا حرص میخورم

توام ک انقد بی زبونی ،لیزر بیکینی از ۳۰۰ ب بالاس  خودت جمع کن برو

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

دوستان داخل میلی گلد عضو بشید وبه هردومون 5 میلی طلا میده که پولش همون موقعه میتونیم برداشت کنید. حین عضو شدن کد معرف منو بزنید تا به هر دومون بده معتبره.
اینم کد من
milli-6u7qi
اینم مجوزه هاش نگاه کنید

دوستان داخل میلی گلد عضو بشید وبه هردومون 5 میلی طلا میده که پولش همون موقعه میتونیم برداشت کنید. حین عضو شدن کد معرف منو بزنید تا به هر دومون بده معتبره.
اینم کد من
milli-6u7qi
اینم مجوزه هاش نگاه کنید داخل نت بزنید.
https://milli.gold/main/license/

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بخدا میگفت وااای مال فلانی سیاهه مثل زغال ماخانوادگی سفیدصورتیه کشیدپایین بی حیا دخترمم دید

حالا بگو از ذوق اینکه سفیده بپا به همه کس نشونش ندی

چقد سم

میکشه پایین ک‌ بگه سفیدم

از دست تو چرا خودت گفتی تیره هست مردا موقع کار اصلاااااا براشون مهم نیس فقط لذت هست که میبرن هیچ وقت ...

خب گفت چه رنگیه ؟

بگم سفید ؟ خودم گندمیم 

هر چی میگفتم بازم لو میرفتم آخه خیلی تیره اس خیلی

من الان بیشتر از یه هفته از آخرین شیوم میگذره (در حالت عادی با ژیلت اگه بخوام تمیز باشم ۲،۳ روزی یبا ...

میخوام برای عروسیم بیکینی رو هم اپی کنم 

خوبه اگه یه هفته بعدش درمیان

چشم بازارو کور کردی بااین شوهر کردنت هی منو ریپلایی و لایک میکنن باز میام اینجا حرص میخورمتوام ک انق ...

چطور جمع کنم وقتی ندارم؟

شوهرم صد تومن پول تو جیبی نمیده 

بایدماهم ازشون ایرادبگیریم تازبونشون بره توخشتکشون

اونا پرو تر از این حرف هستن

بخدا امروز شوهرم خونه بود سر ظهر برق رفت قشنگ این 2 ساعت که برق نبود نشست رو به روی من و رو من و 1000 تا  عیب ایراد گزاشت رو من

خدا نگاه نکن به جرم من نگاه بکن به کرمت              
خب گفت چه رنگیه ؟بگم سفید ؟ خودم گندمیم هر چی میگفتم بازم لو میرفتم آخه خیلی تیره اس خیلی

میگفتی مثل بقیه 

بعد توضیح میدادی که برا همه اونجا تیره تره 

مثل مال مردا 

خيلی دلم شکست وقتی گفت میدونم شانس ندارم (وقتی گفتم تیره اس) حتی دوس ندارم لخت بشم

چقدر ساده ای نشستی رو خودت عیب گذاشتی مردا هرچی بگی باورشون میشه نگو اینجوری

همیشه  از خودت تعریف کن 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است