2777
2789
عنوان

مامالی و بالا نگه داشتن سطح انرژی روحی

| مشاهده متن کامل بحث + 8835 بازدید | 169 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه تاپیک خوبی الهام جان

منم چند ماهی هست که پادکست”این نقطه” رو گوش می‌کنم،تمام جملاتی رو که شما در مورد دنیای درون و توجه به خود نوشتی رو به زبان ساده توضیح میده و عمیقا روی من تاثیر گذاشته.

باورتون نمیشه هر کتابی که میخونم یه ذره به این خودشناسی نزدیک ترم میکنهالان دارم زوربای یونانی به ت ...

ممنونم❤ امشب که این تاپیک رو زدید یه جرقه تو ذهنم زده شد منو مثل سال های قبل خودتون ببینید و البته زمان خیلی کمی هست که استارت تغییر رو زدم...بهتون قول میدم یه روز منم خودمو از بند خیلی چیزا رها میکنم و مثل شما تا جایی که بتونم به اونایی که مثل خودم با خیلی چیزا درگیر بودن کمک کنم.....زنجیره‌ی کمک امشب تون رو ادامه میدم

چه تاپیک خوبی الهام جانمنم چند ماهی هست که پادکست”این نقطه” رو گوش می‌کنم،تمام جملاتی رو که شما در م ...

اخی چه خوب عزیزم

راویش چه شخصی هستش؟

اقای حسین آئورا و صحبت هاشون هم خیلی به من کمک کرده

ممنونم❤ امشب که این تاپیک رو زدید یه جرقه تو ذهنم زده شد منو مثل سال های قبل خودتون ببینید و البته ز ...

عزیزم🥺🥺🥺🥺🥺

افرین به این طرز فکر قشنگت

شما خیلی بهتر و روشن تر از من هستی عزیزم

مسیرت پر از نور و شناخت باشه همیشه

خدا به همراهت❤️❤️❤️

ای خدا🥹این پسر و حرفاش بینظیره🥰خداروشکر

اگه گوش ندادی شروع کن الهام جان

من به قول خودش دارم یاد می‌گیرم اینقدر فکر نکنم و یه خورده از توی سرم بیام بیرون و توی بدنم،توی این لحظه،توی این نقطه از کائنات زندگی کنم.

2810