2777
2789
عنوان

مامالی و بالا نگه داشتن سطح انرژی روحی

| مشاهده متن کامل بحث + 8786 بازدید | 169 پست
چقدر حس خوبی داره تاپیکاتون، امید ب زندگی میده💚💚تاحالا شده بخواید ریسکی کنید در زندگی یا ی قدم کام ...

خداروشکر عزیزم

بله شده

کلا یه چیزی رو همیشه تو ذهنت داشته باش

تمام تصمیمات حتی خوبی که  تو زندگیم گرفتم هم یه تاوانی دارن

یعنی شما بهترین تصمیم زندگیت رو هم که بگیری قراره براش یه تاوانی هم بدی

و دنیایی از تجربه هم کسب کنی

به نظر من بهتر از هیچ کاری نکردنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر عزیزمبله شدهکلا یه چیزی رو همیشه تو ذهنت داشته باشتمام تصمیمات حتی خوبی که تو زندگیم گرفتم ...

درسته واقعا، باید هزینه اش رو بدم

میشه لطفا برام دعا کنید ک جسارت تغییر و جرات قدم برداشتن پیدا کنم؟ 🙏🏻💚

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

سلام مامالی عزیز من تازه عضو شدم اما از مدتها قبل پست های شمارو میخوندم و کلی حس خوب میگرفتم😍✨

این تاپیک هم که عالی بود و من هنوز هم اینطور هستم متاسفانه😅 اما تصمیم جدی گرفتم تا تغییر کنم راستش من اهداف زیادی دارم و دلم میخواد به همشون برسم اما انقدر درگیر اینم که چیکار باید بکنم که کاری نمیکنم نمیدونم چطوری از این چرخه بیرون بیام

حتما عزیزمبا تمام قلبم🙏🏻برو تو دل ترس هات👌🏻

مرسی عزیزم لطف میکنید😍💚💚 حتما👌🏻

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
سلام مامالی عزیز من تازه عضو شدم اما از مدتها قبل پست های شمارو میخوندم و کلی حس خوب میگرفتم😍✨این ت ...

لطف داری عزیز دلم

خداروشکر

با قدم های کوچیک شروع کن

از همین فردا یه کاری برای خودت انجام بده

حتی کوچیک

چقدرررررر عزیزید شما❤ چقدر خوبه که تاپیکتون رو دیدم

مامالی مهربون از خدا میخوام غرق در حال خوب و سلامتی باشید در کنار تمام کسایی که دوستشون دارید❤

میشه لطف کنید بیشتر بگید بعد از اینکه متوجه شدید اون توجه رو از دنیای بیرون دریافت نمیکنید چیکار کردید؟ اخه میدونید به نظرم این توجه از دنیای بیرون و ادما مثل اعتیاد میمونه..ذره ذره کمش کردید درسته؟

ممنون میشم بیشتر و دقیق تر توضیح بدید اگه وقت دارید❤

لطف داری عزیز دلمخداروشکربا قدم های کوچیک شروع کناز همین فردا یه کاری برای خودت انجام بدهحتی کوچیک

راستش من انقدر هدفهام زیاده یعنی دلم میخواد تو زمینه های مختلفی کار کنم مثلا هم از نظر ورزشی، هم درسی، هم توسعه فردی و عبادی که همین باعث میشه اصلا شروع نکنم حق با شماست از فردا یه قدم کوچک هم شده برمیدارم مرسی🙏🙏✨

چقدرررررر عزیزید شما❤ چقدر خوبه که تاپیکتون رو دیدممامالی مهربون از خدا میخوام غرق در حال خوب و سلام ...

ای جانم ممنونم از دعای خیرت نازنینم

بله عزیزم همه ی اینها با گذر زمان، و بدست اوردن اگاهی ذره ذره اتفاق افتاده

شما هرگز نمیتونی و نمیشه یهو از همه ببری و بری به درون خودت.

یواش یواش با شناخت از نقاط ضعف و قوت خودت هستش که خودت رو پیدا میکنی

عزیزترین و با ارزش ترین کسی که داری خودت و خودت هستی!

سلام قشنگم مثل همیشه عالی پراز مهر و انرژی و عشششششق

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

میشه لطفا چند تا کتاب هم در همین مورد معرفی کنید؟

باورتون نمیشه هر کتابی که میخونم یه ذره به این خودشناسی نزدیک ترم میکنه

الان دارم زوربای یونانی  به ترجمه ی محمد قاضی رو میخونم

این کتاب بینظیره

2810