2777
2789
خب منو شوهرم خوب بودیم ولی اونا مگه گذاشتن هی گوششو پرمیکنن هی دعا میگیرن واسمون

ی رد جادو بگیر و برو سر خونه زندگیت ببین چی میشه از این ب بعد باهاشون کاری نداشته باش درباره خانوادش هم اصلا حرفی نزن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو خونه خودت عجب خودت مقصری هروز هروز میگفتی طلاق می‌خوام اونم خسته شد این همه کار کنه بعد شب بیاد ...

نمیشه که خودم اومدم خودمم برگردم تازه خونوادم هم راضی نمیشن بعد برگردم اونام یه عمره میزنن سرم که خودت برگشتی

ی رد جادو بگیر و برو سر خونه زندگیت ببین چی میشه از این ب بعد باهاشون کاری نداشته باش درباره خانوادش ...

سرکتاب باز کردن گف فلانی براتون دعا گرفته دقیقا مشخصات مامانشو داد خودشم کارش همینه کلی مشتری داره

کسی که قابل اعتماد باشه نیس یهو دیدی رف گف زنت منو فرستاد

اصلا نیازنیست موضوع رو بپیچونی ی بزرگتر دایی عمویی خاله ای مادربزرگی ولی مرد باشه بهتر بهش بگید زنگ بزنه به شوهرت بگه ماشنیدیم  فلانی الان یک ماه خونه پدرش مشکلتون چیه چی شده ببینن حرف حسابش حرف دلش چیه بلاخره میگه دیگه یا میگه مشکل این اخلاقشو درست کنه یا میگه دیگه نمیخوام تکلیفت معلوم میشه اگه گفت مشکلمون سرفلان چیز بزرگتر توهم بگه این چیزا عادی پیش مییاد بیادست زنتوبگیر ببراگه هم گفت فقط طلاق که خوب برو مهریه بزاراجراشایدکوتاه آمد 

نمیشه که خودم اومدم خودمم برگردم تازه خونوادم هم راضی نمیشن بعد برگردم اونام یه عمره میزنن سرم که خو ...

اره دقیقا اشتباه کردی وقتی نمیخواستی جدابشی رفتی ولی حالا که رفتی خودت برگردی خیلی بدتر تاعمرداری ازشوهرت وخانواده توسری میخوری این اشتباه رو نکن یکم دیگه صبر کن ایشاالله خودش مییاددنبالت اگه نیومد بابات زنگ بزنه بگه تکلیف رومعلوم کن ببین چی میگه 

اصلا نیازنیست موضوع رو بپیچونی ی بزرگتر دایی عمویی خاله ای مادربزرگی ولی مرد باشه بهتر بهش بگید زنگ ...

خب دایی هام قطعا راضی نمیشن میگن اون خودش باید بیاد دونبالت ماخودمونو کوچیک نمی‌کنیم پدرم هم میگه چن روز صبر میکنم بعد میرم شکایت میکنم ازش